icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Event The Art of Living zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2019

In het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 oktober (tussen 11 – 17 uur) organiseren wij met diverse partners ons jaarlijkse sfeervolle event vol met actuele thema’s over wonen, kunst, lifestyle & fashion. Kom gezellig langs en laat u inspireren.

Ontmoet de enthousiaste bedenkers en makers van diverse prachtige merken uit onze meubelcollectie. Meesterstoffeerder Giorgio Sebastiani van De Sede stoffeert ter plaatse een fauteuil van het nieuwe model DS 31. Hans Verhoeff van De Sede en FSM is eveneens aanwezig. Werner Peters van Molinari design is aanwezig om u te informeren over de meubelcollectie van dit prachtige Italiaanse merk waaronder het nieuwe model Rondo. Bert van Rooyen van Montis geeft u uitleg over de mogelijkheden van de fauteuil Charly en Chaplin en het mooie leer dat Montis gebruikt voor de stoffering van hun meubelen. Ton van den Berg is ambassadeur van Label Van den Berg. Ton vertelt met passie over de nieuwe bank Moby Dick en eetkamerstoel Chief Low. Carin Rijpstra van Pilat & Pilat is aanwezig en vertelt over het ambachtelijke proces van het vervaardigen van deze mooie collectie houten eettafels en -wandmeubelen. Reinald Grift van Metaform meubelen legt uit hoe salon- en eettafels kunnen worden uitgevoerd in hout, keramiek of marmer. Deze tafels kunnen speciaal op maat worden gemaakt!

Maak tijdens het event kennis met onze vaste partners om uw droominterieur te realiseren. Aelive hi fi projecten is permanent gevestigd in onze winkel en laat u kennis maken met hun waanzinnige Home Cinema waar u beeld en geluid van topkwaliteit kunt beleven (uitgeroepen tot beste van Europa). Verder is Rowan Dernee van Naim aanwezig om de nieuwste Muso te presenteren en een hele exclusieve Naim installatie met Piega speakers. Green Design for You richt zich op het ontwerp en de aanleg van bijzondere tuinen. Edy ten Berge informeert u over de mogelijkheden van dimbare (led)verlichting en zijn nieuwe model Triloba. Van den Bosch verlichting uit Harderwijk laat u de kracht ervaren van een gebalanceerd lichtontwerp. Styliste Jose Kroon van Vivante Bekenkamp geeft interieuradvies op het gebied van woningtextiel, raambekleding en vloerbedekking. Beleving Soest meesterbloemisten zijn aanwezig en maakt prachtige verse bloemstukken. Tijdens het event is Johan Vaessen aanwezig om samen met u het wandmeubel van uw dromen uit te werken. Van kast in de woonkamer tot een kast in de slaapkamer, werkelijk alles kan volledig op maat en naar uw wens worden gemaakt! Als u zelf een ontwerp heeft van een wandmeubel, dan kunt u dit ook meenemen en met Johan bespreken. Om hier voldoende tijd voor uit te kunnen trekken, adviseren wij u om een afspraak te maken via soesterberg@mondileder.nl . Neemt u foto’s en tekeningen mee van uw huidige woonsituatie en onze partners laten u zien welke mogelijkheden er zijn om uw droominterieur te realiseren.  

Iris Rijntjes presenteert sieraden van zilver, goud en staal. Het geheel wordt compleet gemaakt door mooie leren schoenen van Hanneke van Weijen van Lovida. Label van den Berg presenteert haar prachtige collectie tassen gemaakt van Yak leder.

Er is tijdens het evenement veel te beleven op het gebied van prachtige schilderijen, fotografie en (bronzen) beelden! De kunstenaars Paul Hoenderdos, Valerie Teekema, Yvonne Louise Siemerink, Caroline Matser, Margriet Grondman en Yvonne Stoppelsteen presenteren hun inspirerende werken aan u. Axel Veenendaal neemt weer een aantal van de toppers uit zijn atelier mee, te weten Jophien Kocks, Elly Hemmes, Dorrety Brookhuis en Ellis Martens. Zij gaan live schilderen tijdens het event! Ruben Schipper laat zijn infrarood foto’s aan u zien. Gerard van den Oetelaar en Kasper de Gouw presenteren hun gevarieerde werken, gaan “live schilderen” en vertellen op enthousiaste wijze over hun inspiraties en mogelijkheden.

Volg een workshop portrettekenen met houtskool en maak uw eigen bronzen beeld. Tijdens het event geeft Axel Veenendaal een workshop portrettekenen met houtskool. De kosten hiervoor bedragen 5,- en dit bedrag wordt geschonken aan een goed doel. De workshop wordt gehouden op zaterdag en zondag om 11.00 u, 13.30 u en 16 uur. Aanmeldingen kunt u sturen naar axel@axelv.nl . Tezamen met Kasper de Gouw kunt u uw eigen bronzen beeld maken in de workshop “Van was tot Bronzen Beeld”. De kosten hiervoor bedragen 20,-. Schrijf u snel in via info@kasperdegouw.nl

Uiteraard verwennen wij u tijdens het event met lekkere koffie van Peeze, heerlijke hapjes en drankjes. U kunt genieten van een uitgebreide wijnproeverij van De Wijnkelder Almere en als klap op de vuurpijl maakt Chef Kok Marcel Bruinsma van Catering Gewoon Marcel Bruinsma uit Amersfoort ter plaatse heerlijke hapjes klaar. Genoeg reden om gezellig langs te komen dus. U bent van harte welkom.

Bekijk de complete uitnodiging via deze linkuitnodiging-art-of-living-2019

Graag tot ziens bij Mondileder op 12 en 13 oktober (11-17 uur)! U vindt Mondileder aan de Amersfoortsestraat 76 in Soesterberg.