icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Label_Gigi_fauteuil_leer

Label Van den Berg Gigi fauteuil in leder Rio nu extra voordelig!

Tijdelijk krijgt u extra voordeel bij aankoop van een Gigi fauteuil van Label Van den Berg in leerkwaliteit Rio. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. U betaalt de prijs die hoort bij leerkwaliteit Waterbuffel. Dit is het voordeligste leer van Label Van den Berg. Dit geldt ook voor de voetenbank en/of het kussen. Vraag onze verkoopadviseurs naar uw voordeel.

Bezoek onze winkel, maak kennis met de Label Van den Berg Gigi fauteuil en laat u informeren door onze ervaren adviseurs! Klik hier voor meer informatie. https://mondileder.nl/label-gigi/


  • verhuizingsuitverkoop_Mondileder

Verhuizingsuitverkoop bij Mondileder.....

Rond september gaan wij verhuizen naar Baarn. Om ruimte te maken bieden wij prachtige showmodellen aan tegen hele speciale kortingen tot wel 60%. Tegelijkertijd bestaan wij 50 jaar en dat vieren wij graag met u! Maak kennis met onze bijzondere meubelcollectie en met onze enthousiaste interieuradviseurs. Profiteer van jubileumaanbiedingen en leuke cadeau's.
Naar collectie

Laat u adviseren en inspireren

In onze showroom van 2.200 m², schitterend gelegen midden in het bos, kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.