icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Jori design weekend 29 en 30 september 2018

Op zaterdag 29 en zondag 30 september as organiseren wij samen met Jori een speciaal weekend met volledige aandacht voor de collectie van dit prachtige designmerk. Op zaterdag is Koen Marynissen van Jori aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Configureer uw eigen Jori zitmeubel door middel van de Jori configurator. Wij laten aan u op groot scherm zien hoe de uitvoering en uitstraling van uw nieuwe meubel wordt. Geniet tijdens het weekend van lekkere Belgische bon bons en een gezellig Belgisch biertje. Iedere bezoeker ontvangt een gratis Jori jaarboek. Profiteer tijdens het weekend van speciale aanbiedingen op de Jori collectie.

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens!

Bekijk de advertentie: Jori Design Weekend bij Mondileder! 

Klik hier voor aanvullende informatie: Jori designmeubel collectie