icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €3.978 v.a. €3.381

Jori Yoga

Relaxfauteuil Yoga van Jori is leverbaar in verschillende maten: small, medium en large. Daarnaast is er een royale keuze in verschillende kleuren en kwaliteiten leer en in stof.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Relaxfauteuil Yoga van Jori
Een tijdloze relaxfauteuil van Jori. De gebogen armleuningen geven ondersteuning, ook als u ligt. Absoluut zitcomfort is met deze fauteuil gegarandeerd. Leverbaar in verschillende uitvoeringen (small, medium of large), met of zonder vibrasysteem. Optie is de geïntegreerde verstelbare hoofdsteun, die op weergaloze wijze het hoofd ondersteunt. Programma Jori Yoga fauteuil: Leverbaar in small, medium of large uitvoering voor optimale aansluiting op de lengte van uw lichaam. De fauteuil is leverbaar als relaxfauteuil mono move(de rug en voeten zijn in een beweging verstelbaar) en als relaxfauteuil multi move (de rug en voeten zijn afzonderlijk van elkaar verstelbaar). Beschikbaar in 3 varianten: Mini, Medi of Maxi. Frame: stalen mechanisme. Beschikbaar in leder, stof en microvezel; hendel altijd in leder. Onderstel: keuze uit 6 draaivoeten. Optie: geïntegreerde verstelbare hoofdsteun. Ook verkrijgbaar als elektrische  relaxfauteuil met accu of met netspanning vanaf 5175.- euro. De actie van 15% korting geldt alleen op de mono move uitvoeringen. De weergegeven aanbiedingsprijs is betreft een relaxfauteuil in leder Celia mini (mono move). U kunt kiezen uit verschillende opties, kwaliteiten en kleuren.

Celia

Pearl
Petrol
Opal
Nero
Papaya
Medina-Smoke
Egg
Mokka
Mastica
Cielo
Cherry
Bruno
Biscuit
Tabacco

Fuerte

Noce
Stone
Topo
Black
Negro
Beacht

Lipano

Zingo
Taupe
Ovo
Masti
Oliva
Nocciola
Indigo
Fondente
Fox
Cacao
Cognac
Dolphin
Castagna
Black
Brick
Bordeaux

Lotila

Pralina
Souriso
Black
Marina
Cappuccino
Coffe Latte
Albero

Nubuck

Cream
Macchiato
Antraciet

Vegetalia

Corda
Cognac
Black

Xienda

Darko
Caramel
Chocolat

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €4.352 v.a. €3.699
v.a. €2.194 v.a. €1.999
v.a. €1.805 v.a. €1.299