icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €3.152 v.a. €2.679

Jori Yoga

Relaxfauteuil Yoga van Jori is leverbaar in verschillende maten: small, medium en large. De fauteuil is leverbaar in verschillende kleuren en kwaliteiten leer en in stof.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Relaxfauteuil Yoga van Jori

Een tijdloze relaxfauteuil van Jori. De gebogen armleuningen geven ondersteuning, ook als u ligt. Absoluut zitcomfort is met deze fauteuil gegarandeerd. Leverbaar in verschillende uitvoeringen (small, medium of large), met of zonder vibrasysteem. Optie is de geïntegreerde verstelbare hoofdsteun, die op weergaloze wijze het hoofd ondersteunt. Programma Jori Yoga fauteuil: Leverbaar in small, medium of large uitvoering voor optimale aansluiting op de lengte van uw lichaam. De fauteuil is leverbaar als relaxfauteuil mono move(de rug en voeten zijn in een beweging verstelbaar) en als relaxfauteuil multi move (de rug en voeten zijn afzonderlijk van elkaar verstelbaar). Beschikbaar in 3 varianten: Mini, Medi of Maxi. Frame: stalen mechanisme. Beschikbaar in leder, stof en microvezel; hendel altijd in leder. Onderstel: keuze uit 6 draaivoeten. Optie: geïntegreerde verstelbare hoofdsteun. Ook verkrijgbaar in relaxfauteuil. De weergegeven aanbiedingsprijs betreft een relaxfauteuil in leder Celia (mono move). U kunt kiezen uit verschillende opties, kwaliteiten en kleuren.
Jori classics: tijdelijk 15% korting op een Yoga fauteuil van Jori.
Aan bieding

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €3.598 v.a. €3.000
v.a. €7.025
v.a. €1.995 v.a. €1.795