icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €1.545 v.a. €1.395

Leolux Pallone

Fauteuil Pallone van Leolux behoort inmiddels wel tot de designklassiekers. U kunt unieke combinaties maken in verschillende kleuren leer.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Fauteuil Pallone van Leolux

Het futuristische zitidee van Leolux dat werd bekroond met de prijs voor het beste Nederlandse meubelontwerp 1989. Een echte eye-catcher in uw interieur, die bovendien ook nog comfortabel zit. Pallone nu leverbaar in drie maten Pallone Malonne Lillone. Leverbaar in diverse uitvoeringen en bekledingen. Mogelijkheden Leolux Pallone fauteuil: U kunt de kleuren van de Pallone fauteuil ook naar uw eigen voorkeur samenstellen. Keuze uit vele leerkwaliteiten, stoffen en kleuren om eindeloze combinatie's te maken. De weergegeven prijs betreft een aanbieding in de Pallone Paradise.
Pallone Paradise (grote uitvoering) is leverbaar in leder Senso van 1.595 voor 1.395. of als  Free choise voor €1.495. Pallone voetenbank van 610 voor 475.
Aan bieding
  • Leolux_Pallone_fauteuil
  • Leolux_Pallone_fauteuil_leer

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €2.055 v.a. €1.499
v.a. €1.864 v.a. €1.243