icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Jubileumfeest bij Mondileder! Al 50 jaar uw persoonlijke leerspecialist en interieuradviseur!

Het is inmiddels 50 jaar geleden dat de gebroeders Dick en Louis De Bruin Mondileder hebben opgericht. Midden in het bos in Soesterberg vonden zij een architectonisch fraai winkelpand waar zij hun meubelen in presenteerden. Mondileder groeide al snel uit tot een begrip in de wijde omgeving door o.a. hun specialisatie in leren zitmeubelen en hun eigentijdse meubelcollectie. Ook de wijze van reclame maken was bijzonder voor die tijd. Zo werd de kreet “kom bij Mondileder op safari” gebruikt om de bijzondere bosrijke omgeving onder de aandacht te brengen.

Inmiddels zijn we 50 jaar verder en werken wij dagelijks met een enthousiaste groep interieuradviseurs aan het realiseren van de woondromen van onze relaties. Kenmerkend voor onze werkwijze is: persoonlijke aandacht van deskundige adviseurs. Wij maken graag bijzondere interieurs op basis van de wensen van onze klanten, zodat zij zich thuis voelen. Nog altijd hebben wij een passie voor leer. Leer is immers een prachtig natuurproduct en bijzonder circulair, praktisch en duurzaam. Uiteraard zijn de meubelen ook leverbaar in prachtige stoffen van o.a. De Ploeg, Kvadrat, Rohi, etc.. De meubelcollectie bestaat nog altijd uit eigentijdse modellen van nationale- en internationale meubelmerken. Naast zitmeubelen hebben wij ook mooie wandmeubelen, vloerkleden, verlichting en (eet)tafels.

50 jaar is niet niks en daarom vieren wij feest en dat doen we graag met u! Wie jarig is trakteert. Onze interieuradviseurs geven graag een advies op maakt en u profiteert van diverse leuke jubileumaanbiedingen!

Graag tot ziens bij Mondileder! Wij zijn 7 dagen per week open. U vindt Mondileder aan de Amersoortsestraat 76 in Soesterberg.

Bekijk de complete uitnodiging via deze linkuitnodiging-jubileumfeest-2022