icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Jubileumfeest bij Mondileder! Al 50 jaar uw persoonlijke leerspecialist en interieuradviseur!

Het is inmiddels 50 jaar geleden dat de gebroeders Dick en Louis De Bruin Mondileder hebben opgericht. Midden in het bos in Soesterberg vonden zij een architectonisch fraai winkelpand waar zij hun meubelen in presenteerden. Mondileder groeide al snel uit tot een begrip in de wijde omgeving door o.a. hun specialisatie in leren zitmeubelen en hun eigentijdse meubelcollectie.

Ook de wijze van reclame maken was bijzonder voor die tijd. Zo werd de kreet “kom bij Mondileder op safari” gebruikt om de bijzondere bosrijke omgeving onder de aandacht te brengen. Er werden Mondileder LP’s uitgegeven met muziek en er stonds eens een vliegtuig in de winkel verwijzend naar de nabij gelegen vliegbasis Soesterberg. In het archief vonden wij verder diverse brieven en foto’s van leveranciers waarbij de samenwerking tot wel 30 of 40 jaar terug gaat in de tijd.

Inmiddels zijn we 50 jaar verder en werken wij dagelijks met een enthousiaste groep interieuradviseurs aan het realiseren van de woondromen van onze relaties. Kenmerkend voor onze werkwijze is: persoonlijke aandacht van deskundige adviseurs. Wij maken graag bijzondere interieurs op basis van de wensen van onze klanten, zodat zij zich thuis voelen. Nog altijd hebben wij een passie voor leer. Leer is immers een prachtig natuurproduct en bijzonder circulair, praktisch en duurzaam. Uiteraard zijn de meubelen ook leverbaar in prachtige stoffen van o.a. De Ploeg, Kvadrat, Rohi, etc.. De meubelcollectie bestaat nog altijd uit eigentijdse modellen van nationale- en internationale meubelmerken. Naast zitmeubelen hebben wij ook mooie wandmeubelen, vloerkleden, verlichting en (eet)tafels.

50 jaar is niet niks en daarom vieren wij feest en dat doen we graag met u! Wie jarig is trakteert. Onze interieuradviseurs geven graag een advies op maat en u profiteert van diverse interessante jubileumaanbiedingen! Bij aankoop van uw nieuwe meubelen hebben wij een leuk cadeau voor u.

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens!

Bekijk de complete uitnodiging via deze linkuitnodiging-jubileumfeest-2022

 

 

 

 


Wij zijn verhuisd naar onze nieuwe winkel in Baarn.....

U bent van harte welkom in onze nieuwe- inspirerende winkel in Baarn aan Hermesweg 2 (bij Nijhof). Profiteer van feestelijke aanbiedingen in verband met de opening van onze nieuwe winkel!
Naar collectie

Laat u adviseren en inspireren

In onze compleet nieuwe en inspirerende showroom van 1.750 m² kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.