icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €942

Label Gustav jr

Eetkamerstoel Gustav jr van Label Van den Berg is leverbaar als eetkamerstoel met draaibaar onderstel of met vaste poten. U heeft ruime keuze uit prachtige leerkwaliteiten van Label Van den Berg.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Eetkamerstoel Gustav jr van Label
De Gustav jr is een ontwerp van Peter van de Water voor Label. De Gustav jr ontleent zijn vorm aan grafische lijnen. De kubistische vormgeving en de open hoeken maakt de Gustav jr tot een eigenwijze eetkamerstoel. De zachte vulling zorgt voor een optimaal zitcomfort zodat u heerlijk kunt natafelen. De Gustav jr van Label is leverbaar met vaste poot en draaibaar onderstel. Standaard uitgevoerd in black-grey poedercoat en tegen een meerprijs van 35 euro in zeven andere kleuren. Voor de stoffering van de Gustav jr kan gekozen worden voor leer of stof of juist een combinatie van beide. De weergegeven prijs betreft de Gustav jr in leer waterbuffel op een vierpoot in black-grey poedercoat. De draaivariant is beschikbaar in Bovino leer vanaf 942 euro.
Wij bieden onze 4 eetstoelen op draaipoot aan als showmodel. Uitgevoerd in Buitenzijde leder en Binnenzijde stof Berbero Beach. Normaal 3.768. Nu voor 2.399 (4 stuks).
Show model
Bekijk kleuren en materialen

leer kwaliteiten

bald sprang
bovino
elite
gaucho
mammut
rex
rio
tamaroe
taurus
verve
waterbuffel
yak
  • Label_Gustav jr_eetkamerstoel
  • Label_Gustav jr_eetkamerstoel

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN