icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €835

Montis Chaplin

Fauteuil Chaplin van Montis kan worden gebruikt als eetkamerstoel of als bureaustoel. Het bekende ontwerp van Gerard van den Berg mag inmiddels worden gezien als designklassieker.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Fauteuil Chaplin van Montis

De Chaplin is het kleine broertje van de Charly en werd in 1983 ontworpen door Gerard van den Berg voor Montis. Deze populaire eetkamerfauteuil van Montis werd onder andere gebruikt bij de tv-show Barend & Van Dorp. De stoffering van Chaplin bekleedt het onderstel als een kledingstuk voor een mens. De hoes drapeert nonchalant als een gewatteerde jas en wordt door ritsen gesloten. De stoelen lenen zich uitstekend voor een comfortabele eethoek of gespreksruimte. De uitvoering op wielen biedt een goede toepassing als bureaustoel voor een werkruimte. Programma Montis Chaplin fauteuil: Montis heeft een (optioneel) mechanisme ontwikkeld, gebruikmakend van de flexibiliteit in de stoffering, die de rug verstelbaar maakt en zo ontstaat een elegante relax stoel. Met een klein pookje, nagenoeg onzichtbaar onder de fauteuil, kan men de drukveer bedienen en in traploze standen verzetten. De ongewijzigde stoffering absorbeert bijna onzichtbaar de beweging van de rugstand. Het onderstel van Chaplin is verkrijgbaar in zwart, zilvergrijs of mat chroom, waarbij er gekozen kan worden tussen zwarte doppen en wielen. De doppen en wielen zijn niet uitwisselbaar. De weergegeven prijs betreft een Montis Chaplin fauteuil met doppen in het Montis leder Panama.
  • Montis_Chaplin_leer_fauteuil
  • Montis_Chaplin_leer_fauteuil
  • Montis_Chaplin_leer_fauteuil
  • Montis_Chaplin_leer_fauteuil

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €742
v.a. €800