icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €1.110

Montis Chaplin

De Chaplin is een designklassieker ontworpen voor Montis. Naast leer is er een ruime keuze uit de mooie stoffencollectie.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Fauteuil Chaplin van Montis
De Chaplin is het kleine broertje van de Charly en werd in 1983 ontworpen door Gerard van den Berg voor Montis. Deze populaire eetkamerfauteuil van Montis werd onder andere gebruikt bij de tv-show Barend & Van Dorp. De stoffering van Chaplin bekleedt het onderstel als een kledingstuk voor een mens. De hoes drapeert nonchalant als een gewatteerde jas en wordt door ritsen gesloten. De stoelen lenen zich uitstekend voor een comfortabele eethoek of gespreksruimte. De uitvoering op wielen biedt een goede toepassing als bureaustoel voor een werkruimte. Programma Montis Chaplin fauteuil: Montis heeft een (optioneel) mechanisme ontwikkeld, gebruikmakend van de flexibiliteit in de stoffering, die de rug verstelbaar maakt en zo ontstaat een elegante relax stoel. Met een klein pookje, nagenoeg onzichtbaar onder de fauteuil, kan men de drukveer bedienen en in traploze standen verzetten. De ongewijzigde stoffering absorbeert bijna onzichtbaar de beweging van de rugstand. Het onderstel van Chaplin is verkrijgbaar in zwart, matchroom, of in een RAL kleur (meerprijs) waarbij er gekozen kan worden tussen zwarte doppen en wielen. De doppen en wielen zijn niet uitwisselbaar. De weergegeven prijs betreft een Montis Chaplin fauteuil met doppen in het Montis leder Myra.
Wij bieden ons showmodel aan bestaande uit een set van 4 eetkamerstoelen waarvan 1 met flex in het leer Rancho van 6.334 voor 4.599.
Show model

leer country

black
olive
ton
latte
navy
dark brown
cognac
brown
antracite

leer cuba

brown
red
brandy
black

leer myra

tuscan red
latte
clay
invisible green
brandy
basalt

leer nabuk

seppia
moro
creta
black
nut

leer novara

turtle
poseidon
mustard
maron
jet black
graphite
adagio

leer rancho

salsa
seinna
negro
nuboso
moreno
castanya
farmer
almond

leer tobago

stone
steel
cognac
green
brown
clay
black

leer trinidad

naturel
taupe
dark olive
  • Montis_Chaplin_leer_fauteuil
  • Montis_Chaplin_leer_fauteuil
  • Montis_Chaplin_leer_fauteuil
  • Montis_Chaplin_leer_fauteuil

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €792 v.a. €699
v.a. €922