icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €1.873

Label Gustav

Een vrolijke verschijning: de Gustav fauteuil van Label Van den Berg. Leverbaar in stof en in leer. Het is ook mogelijk om een mooie combinatie te maken.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A+++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Fauteuil Gustav van Label
De fauteuil Gustav is een ontwerp van Peter van de Water voor Label Van den Berg. De Gustav ontleent zijn vorm aan grafische lijnen. De kubistische vormgeving en de open hoeken met daarnaast een zachte binnenkant maakt de Gustav tot een eigenwijze stoel met een uiterst comfortabele zit. Het onderstel is een metalen buis verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren uit de Label colour box. De fauteuil is leverbaar met een vaste poot en draaibaar. Een fraai detail is de afwerking van de bies. Deze kan mee-kleurend of juist contrasterend om een extra accent te geven aan de vormgeving. Bij de Gustav fauteuil kan men kiezen uit stof, leer of een combinatie van beiden. De weergegeven prijs is een Label fauteuil Gustav met vast onderstel, in leerkwaliteit Bovino. .

leer kwaliteiten

bald sprang
bovino
elite
gaucho
mammut
rex
rio
tamaroe
taurus
verve
waterbuffel
yak

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €2.194 v.a. €1.999
v.a. €2.905 v.a. €1.999