icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €2.096

Label Hidde Soft

De fauteuil Hidde Soft van Label is gebaseerd op de designklassieker Hidde. Het zitcomfort van de Hidde Soft is, zoals doet vermoeden, wat zachter dan die van het origineel.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Fauteuil Hidde Soft van Label

De Hidde Soft fauteuil van Label is een uitbreiding op de succesvolle Hidde. Uiteraard is dit opnieuw een ontwerp van Gerard van de Berg. Deze uitvoering heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een zachter- en meer comfortabel zitcomfort. Deze stoere fauteuil nodigt u uit om zich lekker in te nestelen. Door de keuze van het leer bepaalt u zelf de uitstraling van de Hidde Soft: stoer of juist heel aaibaar. Keuze uit 2 verschillende onderstellen en 7 verschillende kleuren uit de Label colour box. De bies van de Hidde Soft fauteuil kan contrasterend of mee kleurend zijn. de bijpassende pouffe maakt het plaatje compleet. De weergegeven prijs betreft een Label fauteuil Hidde Soft fauteuil in leerkwaliteit Waterbuffel of Verve.

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €1.988
v.a. €1.829