icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €2.150

Label Hidde Soft

De fauteuil Hidde Soft van Label is gebaseerd op de designklassieker Hidde. Het zitcomfort van de Hidde Soft is, zoals doet vermoeden, wat zachter dan die van het origineel.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Fauteuil Hidde Soft van Label
De Hidde Soft fauteuil van Label is een uitbreiding op de succesvolle Hidde. Uiteraard is dit opnieuw een ontwerp van Gerard van de Berg. Deze uitvoering heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een zachter- en meer comfortabel zitcomfort. Deze stoere fauteuil nodigt u uit om zich lekker in te nestelen. Door de keuze van het leer bepaalt u zelf de uitstraling van de Hidde Soft: stoer of juist heel aaibaar. Keuze uit 2 verschillende onderstellen en 7 verschillende kleuren uit de Label colour box. De bies van de Hidde Soft fauteuil kan contrasterend of mee kleurend zijn. de bijpassende pouffe maakt het plaatje compleet. De weergegeven prijs betreft een Label fauteuil Hidde Soft fauteuil in leerkwaliteit Waterbuffel.
Wij bieden ons showmodel aan, uitgevoerd in het indian buffel naturel met een onderstel in black grey, van € 2330,- voor €1849,- Aanbieding: Tijdelijk krijgt u het mooie soepele en karaktervolle Rio leder met een heerlijke touch, voor de prijs van het voordeligste leder. Uw voordeel kan oplopen tot meer dan 10%. Daarnaast is de Hidde soft in leder Bovino (2 kleuren) tijdelijk van 2.330 euro voor 2.099 euro, de poef van 955 euro voor 850 euro.
Aan bieding
Show model

leer kwaliteiten

bald sprang
bovino
elite
gaucho
mammut
rex
rio
tamaroe
taurus
verve
waterbuffel
yak

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN