icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Label_Hidde_fauteuil_yak_leer

Hidde fauteuil van Label van den Berg in Yak leer uiteraard bij Mondileder

De Hidde fauteuil van Label van den Berg is bij vele liefhebbers van designmeubelen een bekend gezicht. De naar de kleinzoon van Gerard van den Berg vernoemde fauteuil is er in talloze uitvoeringen. Maar de uitvoering in het bijzondere Yak leer verdient wel wat extra aandacht.

De Yak heeft een huid die de ijzige kou van de Himalaya kan doorstaan met temperaturen van wel min 40 graden Celsius. Het dier leeft op een ijzingwekkende hoogte tot wel 6.000 meter. De extremen die de Yakhuid moet kunnen weerstaan zorgen er voor dat het leer veel natuurlijke kenmerken vertoont en daarnaast uitzonderlijk sterk en haast onverslijtbaar is. De robuustheid van de huid straalt er dan ook van af en geeft de Hidde van Label van den Berg een eerlijk en stoer karakter.

Door de uitnodigende ronde vormen en het karakteristieke Yak leer past de Hidde fauteuil van Label van den Berg al snel in ieder interieur. Zowel als losstaand object of als onderdeel van een zitgroep komt deze fauteuil optimaal tot zijn recht.

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens in Baarn!

Klik hier voor aanvullende informatie: Hidde fauteuil Label van den Berg


Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen in leer en stof kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, tafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in onze compleet nieuwe winkel in Baarn (bij Nijhof)!
Bekijk collectie
  • Mondileder_Saskia_tekentafel
  • Mondileder_leer_hout_stof
  • Mondileder_toefjes-vloerkleden
  • Mondileder_Jori_Tigra_Divanbase_bank