icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Leolux_Bora-Balanza_bankstel_leer

Leolux Bora Balanza in leer is nu tijdelijk extra voordelig!

Tijdelijk heeft Mondileder een unieke aanbieding voor liefhebbers van het prachtige leer van Leolux…. Indien u kiest voor het leer Wapiti, Senso of Ceras betaalt u de prijs van het leer Wapiti. Indien u kiest voor het leer Danza, Arkadia, Raffino, Noli of Negev dan betaalt u de prijs van het leer Danza. Zo kiest u het mooiste Leolux leer voor de laagste prijs. Deze aanbieding is van toepassing op alle uitvoeringen van het model Bora Balanza en is tevens van toepassing op de Leolux modellen Mayuro, Calynn, Calinda, Castanea, Mayon en Felizia. De aanbieding is tevens van toepassing op iedere kleur die u wenst.

In onze winkel hebben we de Leolux leerkwaliteit Negev exclusief op het model Bellice, zodat u dit fantastische leer bij Mondileder in werkelijkheid kan ervaren.

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens!

Klik hier voor aanvullende informatie: Leolux Bora Balanza bank


Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen in leer en stof kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in onze compleet nieuwe winkel in Baarn (bij Nijhof)!
Bekijk collectie
  • Mondileder_interieuradvies_kastenwand 2
  • Mondileder_interieuradvies
  • Mondileder_stofstalen
  • Mondileder_toefjes-vloerkleden
  • Mondileder_tekentafel