icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Leolux Design Weken t/m 1 december 2019

Tot en met zondag 1 december organiseren wij de Leolux Design Weken. Bezoek onze ruime Leolux Select Store en ontmoet de meubelen van dit prachtige Nederlandse designmerk.

Tijdens de Leolux Design Weken valt er veel te beleven. Zo laten wij u zien welke materialen er worden gebruikt in een Leolux bank. Zo ziet u de pure kwaliteit van hout, schuim en leder die een langdurig zitplezier garandeert. Wij presenteren de mooiste leerkwaliteiten van Leolux en vertellen u met passie wat de unieke eigenschappen zijn en hoe dit tot zijn recht komt in uw interieur. Ook voor vragen over het onderhoud van uw leren meubel kunt u bij ons terecht.

Genieten van een lekker kopje koffie met een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Iedereen krijgt een gratis Leolux jaarboek. Bij aankoop van uw nieuwe zitmeubel ontvangt u een voucher waarmee u een bezoek kunt brengen aan de Leolux fabriek in Venlo om met eigen ogen te zien hoe de meubelen worden geproduceerd. Profiteer tijdens de Design Weken van speciale aanbiedingen op de Leolux collectie.

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens!

Bekijk de advertentie: Leolux Design Weekend bij Mondileder! 

Klik hier voor aanvullende informatie: Leolux meubel collectie