icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €2.575

Leolux Lloyd

De fauteuil Lloyd van Leolux is leverbaar in verschillende leerkwaliteiten en in stof. De fauteuil heeft een heerlijk zitcomfort.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Fauteuil Lloyd van Leolux

De fauteuil Lloyd is een ontwerp van Gino Carollo voor Leolux. Deze elegante, nonchalante fauteuil dankt zijn vormgeving aan het Italiaanse sausje van de ontwerper. Let daarbij op de ambachtelijke details, zoals de fraaie bies, waardoor de vormgeving van de Lloyd fauteuil nog eens een extra wordt geaccentueerd. Het onderstel is alleen leverbaar in hout maar wel in alle olie of beits kleuren. Voor de stoffering kan gekozen worden voor leder, stof of een combinatie van beide. De Lloyd fauteuils is ook leverbaar met een bijpassende poef. De fauteuil is aan te passen aan uw persoonlijke wensen: zithoogte plus of min 2 cm en ook de zitdiepte kan met -2 cm worden aangepast. De weergegeven prijs betreft de Lloyd (basic) fauteuil van Leolux in leder Wapiti.
  • Leolux_Lloyd_fauteuil
  • Leolux_Lloyd_fauteuil
  • Leolux_Lloyd_fauteuil

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €2.575
v.a. €1.940
v.a. €5.295