icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €3.968

Jori Brainbuilder

Relaxfauteuil Brainbuilder van Jori is leverbaar in verschillende maten: small, medium en large. De fauteuil is leverbaar in verschillende kleuren en kwaliteiten leer en in stof.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Fauteuil Brainbuilder van Jori

Een tijdloos design van aluminium en leder van Jori. Deze fauteuil laat uw lichaam optimaal ontspannen en stimuleert het denken. Vandaar de naam Brainbuilder Programma Jori Brainbuilder fauteuil: Leverbaar in small, medium of large uitvoering voor optimale aansluiting op de lengte van uw lichaam. Leverbaar in hand verstelbare uitvoering of met een motor. De relaxfauteuil is leverbaar als mono move (de rug en voeten zijn in een beweging verstelbaar) en als multi move (de rug en voeten zijn afzonderlijk van elkaar verstelbaar). Inmiddels is de fauteuil ook leverbaar met een zwart metaal frame wat de Brainbuilder van Jori een extra strakke uitstraling geeft. De weergegeven prijs betreft een relaxfauteuil in leder Celia (mono move).
  • Jori_Brainbuilder_JR-7760_relaxfauteuil
  • Jori_Brainbuilder_JR-7760_relaxfauteuil
  • Jori_Brainbuilder_relaxfauteuil_zwart-frame

Laat uzelf verder informeren met behulp van de volgende video.


WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €3.968
v.a. €3.470 v.a. €2.950