icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €915

Leolux Mara

Eetkamerstoel Mara van Leolux is leverbaar met verschillende onderstellen. U heeft keuze uit verschillende mooie leerkwaliteiten.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Fauteuil Mara van Leolux

Een design uit 2016 van Christian Werner voor Leolux. De herkenbare vriendelijke vormen van deze eetkamerfauteuil van Leolux is duidelijk een ontwerp van Christaan Werner : De rondingen in de arm en zitkuip en de subtiele afwerking. Om de Mara fauteuil voor iedere inrichting passend te maken is er keuze uit verschillende onderstellen. Werner ontwierp massief eiken poten, daarnaast een onderstel van staaldraad, een draaivoet en een onderstel op wielen. Deze nieuwe basisfauteuil in de Leolux collectie is leverbaar in vier varianten. Maar ongeacht uw keuze, altijd is de Mara voorzien van een topcomfort en een eigenzinnige uitstraling. Programma Leolux Mara fauteuil: Leverbaar met een van staal verchroomd onderstel. Palo: met massief eiken poten, leverbaar in alle leolux beits en olie kleuren. Cruz: met draaivoet in alle epoxy en lakkleuren. Twist: onderstel op wielen in alle epoxy en lakkleuren. De eetkamerstoel (outline) in leder Wapiti is leverbaar vanaf 895,-.

Laat uzelf verder informeren met behulp van de volgende video.


WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN