icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Leolux_Mayon_bank

Leolux Mayon in Senso leer is nu tijdelijk extra voordelig!

Tijdelijk profiteert u van een unieke aanbieding op het model Mayon van Leolux voor liefhebbers van het prachtige Senso leer…. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst 530,- (3,5 zitsbank Mayon).

Deze aanbieding is van toepassing op alle uitvoeringen van het model Mayon en is tevens van toepassing op het Leolux model Mayuro. Alle afmetingen van het model Mayon zijn mogelijk. U heeft ruime keuze uit verschillende kleuren in leder Senso.

Bij het Leolux model Mayon heeft u keuze uit een fauteuil, 2 zitsbank, 2,5 zitsbank, 3 zitsbank, 3,5 zitsbank en een poef. Fauteuil normaal 3.050 nu voor 2.750. 2 zitsbank normaal 4.250 nu voor 3.750. 2,5 zitsbank normaal 4.595 nu voor 4.095. 3 zitsbank normaal 4.895 nu voor 4.395. 3,5 zitsbank normaal 5.225 nu voor 4.695. Poef normaal 1.195 nu voor 1.075.

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens in Baarn!

Klik hier voor aanvullende informatie: Leolux Mayon bank


Bezoek onze nieuwe winkel in Baarn.

Onze nieuwe winkel is sfeervol ingericht met prachtige designmeubelen. Op dit moment presenteren wij onze nieuwe collectie van de meubelbeurs in Keulen. Onze ervaren adviseurs geven u graag een persoonlijk advies op maat. Profiteer van mooie aanbiedingen! U bent van harte welkom in Baarn aan Hermesweg 2 (bij Nijhof).
Naar collectie

Laat u adviseren en inspireren

In onze compleet nieuwe en inspirerende showroom van 1.750 m² kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder
  • Mondileder_Artifort_Mare_bank
  • Jori_Tigra_Divanbase_bank
  • Mondileder_Draenert_Adler_eettafel
  • Mondileder_toefjes-vloerkleden
  • Mondileder_stofstalen
  • Mondileder_leerstalen

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.