icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Leolux_Mayon_bank

Leolux Mayon in Senso leer is nu tijdelijk extra voordelig!

Tijdelijk profiteert u van een unieke aanbieding op het model Mayon van Leolux voor liefhebbers van het prachtige Senso leer…. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst 745,- (3,5 zitsbank Mayon).

Deze aanbieding is van toepassing op alle uitvoeringen van het model Mayon en is tevens van toepassing op het Leolux model Mayuro. Alle afmetingen van het model Mayon zijn mogelijk. U heeft ruime keuze uit verschillende kleuren in leder Senso.

Bij het Leolux model Mayon heeft u keuze uit een fauteuil, 2 zitsbank, 2,5 zitsbank, 3 zitsbank, 3,5 zitsbank en een poef. Fauteuil normaal 2.995 nu voor 2.545. 2 zitsbank normaal 4.175 nu voor 3.495. 2,5 zitsbank normaal 4.515 nu voor 3.795. 3 zitsbank normaal 4.825 nu voor 4.095. 3,5 zitsbank normaal 5.140 nu voor 4.395. Poef normaal 1.175 nu voor 995.

Klik hier voor aanvullende informatie: Leolux Mayon bank


  • verhuizingsuitverkoop_Mondileder

Verhuizingsuitverkoop bij Mondileder.....

Rond september gaan wij verhuizen naar Baarn. Om ruimte te maken bieden wij prachtige showmodellen aan tegen hele speciale kortingen tot wel 60%. Tegelijkertijd bestaan wij 50 jaar en dat vieren wij graag met u! Maak kennis met onze bijzondere meubelcollectie en met onze enthousiaste interieuradviseurs. Profiteer van jubileumaanbiedingen en leuke cadeau's.
Naar collectie

Laat u adviseren en inspireren

In onze showroom van 2.200 m², schitterend gelegen midden in het bos, kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.