icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur

Intertime Zwitserland

Kies ook voor Zwitserse precisie in uw meubelen en vertrouw op de topkwaliteit en het design van Intertime. Daarmee kiest u voor de beste leerverwerking en subliem vakwerk dat tot uiting komt in zowel de grote lijnen als de details. U wilt genieten van meubelen die bijzonder zijn. Van design met een verhaal. Dat kan als u kiest voor Intertime. In een kleine fabriek worden deze leren designmeubelen geproduceerd met veel handwerk en ambachtelijke kennis.


Ontdek de uitgebreide collectie van Intertime

Intertime is al sinds 1965 jaar een begrip op het gebied van kwalitatief hoogwaardige zitmeubelen. Destijds begon Hans Weibel het merk en inmiddels staat de tweede generatie van het familiebedrijf aan het roer. Daarbij worden de kernwaarden van Intertime streng bewaakt: top design, vakmanschap en een perfecte ergonomische constructie. Daarnaast heeft u altijd 5 jaar garantie bij de aanschaf van een leren bank of fauteuil. Bekijk de meubelen van Intertime in onze nieuwe winkel in Baarn. Centraal gelegen langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en daardoor uitstekend bereikbaar vanuit de richting Almere, Utrecht, Amsterdam en Amersfoort. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein (laadpaal aanwezig).