icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €1.299

Spectral Scala

Met TV meubel Scala van Spectral kiest u voor een prachtig ontwerp waar u uw beeld- en geluidsapparatuur in kan opbergen. Laat u adviseren door onze adviseurs of onze partner Aelive beeld en geluid.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

TV meubel Scala van Spectral

Met Spectral meubels bieden wij plek aan de mooiste hifi apparatuur. Wij leveren niet alleen maatwerk op interieurgebied, maar wat uniek is: wij kunnen u ook verder helpen met de apparatuur zelf! De medewerkers van Aelive hifi staan u bij ons in de showroom met raad en daad ter zijde. Zo kunt bij ons afstemmen met zowel de interieur als de hifi specialist! Een samenwerking op dit niveau is uniek te noemen. In een Spectral meubel kunnen allerlei snufjes als soundbars en audio spelers worden weggewerkt, maar voor de echte liefhebbers demonstreren wij de Van Buren audio design coax set. Dit is een volledig aan het oog onttrokken luidsprekersysteem dat speciaal voor Spectral in ontwikkeld. U kunt dus van alles testen en beleven tot en met Van Buren audio design aan toe. Er is een permanente Aelive hi-fi vestiging bij Mondileder! Klanten kunnen dan ook terecht voor beeld- en geluidoplossingen. Aelive adviseur Martijn van Buren is regelmatig bij ons te vinden om klanten te ontvangen. In onze showroom vindt u dan ook diverse beeld- en geluidsopstellingen aan de hand waarvan u keuzes kunt maken. Aelive is gespecialiseerd in het streamen van film en muziek en heeft bedieningsgemak hoog in het vaandel staan. Zo beschikt Aelive over twee control4 programmeurs om iedere hifi installatie eenvoudig te bedienen via een tablet of enkele afstandsbediening. Naast losse woonkameropstellingen levert Aelive hifi projecten complete multi room oplossingen, waarbij verschillende gebruikers in diverse ruimten eenvoudig iedere vorm van beeld en geluid kunnen oproepen. Een bezoek aan onze showroom is echt de moeite waard. U kunt altijd een afspraak maken voor een goed advies. De weergegeven prijs betreft klepelement, 2 vakken.
Wij bieden ons showmodel aan bestaande uit een Scala lowboard in wit. Normaal 3.477 nu voor 2.499.
Show model
  • Spectral_Scala_tv-meubel_wandmeubel
  • Spectral_Scala_tv-meubel_wandmeubel

Laat uzelf verder informeren met behulp van de volgende video.


WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €4.429 v.a. €4.195
v.a. €3.945 v.a. €999