icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €1.490

Montis Charly

Fauteuil Charly van Montis is leverbaar met en zonder een flexibele rug. De Charly is inmiddels een ware designklassieker. Profiteer van onze aanbieding.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Fauteuil Charly van Montis
Deze grote broer is een populaire fauteuil van Montis. Doordat de zit hoger is dan normaal bij fauteuils, geeft de Charly een actief zitcomfort. Leverbaar in diverse uitvoeringen, met of zonder flex-mechanisme (verstelbare rug). Een fauteuil die verwijst naar de elementaire begrippen, waar het bij een fauteuil werkelijk om gaat. Een gracieus gevormd onderstel, dat wordt aangekleed met een zacht gevulde jas; zoals de mens zich aankleedt. Wellicht is dat de reden dat Charly van Montis een natuurlijkheid heeft die zo menselijk overkomt. De zit, die hoger is dan gemiddeld en de rechte rug, geven de Charly een zogenaamd actief zitcomfort die ook door oudere mensen geapprecieerd zal worden. Door zijn persoonlijkheid laat hij zich makkelijk in verschillende stijlen integreren. Programma Montis Charly fauteuil: Montis heeft een (optioneel) mechanisme ontwikkeld, gebruikmakend van de flexibiliteit in de stoffering, dat de rug verstelbaar maakt. Met een klein pookje, nagenoeg onzichtbaar onder de fauteuil, kan men de drukveer bedienen en in traploze standen verzetten. De ongewijzigde stoffering absorbeert bijna onzichtbaar de beweging van de rugstand. Charly heeft ook optioneel een voetenbank, die volledig aansluit bij het ontwerp van de fauteuil. De fauteuil is leverbaar in het Montis leder Myra vanaf 1.490,- (voetenbank 659).

leer country

black
olive
ton
latte
navy
dark brown
cognac
brown
antracite

leer cuba

brown
red
brandy
black

leer myra

tuscan red
latte
clay
invisible green
brandy
basalt

leer nabuk

seppia
moro
creta
black
nut

leer novara

turtle
poseidon
mustard
maron
jet black
graphite
adagio

leer rancho

salsa
seinna
negro
nuboso
moreno
castanya
farmer
almond

leer tobago

stone
steel
cognac
green
brown
clay
black

leer trinidad

naturel
taupe
dark olive
  • Montis_Charly_fauteuil_leer
  • Montis_Charly_fauteuil
  • Montis_Charly_fauteuil_leer

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN