icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag gesloten
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €1.245

Montis Charly

Fauteuil Charly van Montis is leverbaar met en zonder een flexibele rug. Dit ontwerp van Gerard van den Berg is inmiddels een ware designklassieker. Profiteer van onze aanbieding.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Fauteuil Charly van Montis

Deze grote broer is een populaire fauteuil van Montis. Doordat de zit hoger is dan normaal bij fauteuils, geeft de Charly een actief zitcomfort. Leverbaar in diverse uitvoeringen, met of zonder flex-mechanisme (verstelbare rug). Ook als bureaufauteuil leverbaar. Een fauteuil die verwijst naar de elementaire begrippen, waar het bij een fauteuil werkelijk om gaat. Een gracieus gevormd onderstel, dat wordt aangekleed met een zacht gevulde jas; zoals de mens zich aankleedt. Wellicht is dat de reden dat Charly van Montis een natuurlijkheid heeft die zo menselijk overkomt. De zit, die hoger is dan gemiddeld en de rechte rug, geven de Charly een zogenaamd actief zitcomfort die ook door oudere mensen geapprecieerd zal worden. Door zijn persoonlijkheid laat hij zich makkelijk in verschillende stijlen integreren. Programma Montis Charly fauteuil: Montis heeft een (optioneel) mechanisme ontwikkeld, gebruikmakend van de flexibiliteit in de stoffering, dat de rug verstelbaar maakt. Met een klein pookje, nagenoeg onzichtbaar onder de fauteuil, kan men de drukveer bedienen en in traploze standen verzetten. De ongewijzigde stoffering absorbeert bijna onzichtbaar de beweging van de rugstand. Charly heeft ook optioneel een voetenbank, die volledig aansluit bij het ontwerp van de fauteuil. De fauteuil is leverbaar in het Montis leder Panama vanaf 1.197 (voetenbank 530).
De Charly is tijdelijk snel leverbaar in de prachtige leerkwaliteit Cuba in de kleur zwart en rood (zie foto). Nu voor 1.245. Zo lang de voorraad strekt.
Aan bieding
  • Montis_Charly_fauteuil_leer
  • Montis_Charly_fauteuil
  • Montis_Charly_fauteuil_leer

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €965 v.a. €499