icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Wij mogen u weer ontvangen voor een inspirerend advies.

Wij mogen u weer ontvangen in onze winkel en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.

Uw gezondheid en die van onze medewerkers zijn belangrijk voor ons. U kunt bij ons veilig winkelen volgens de richtlijnen van het RIVM. Onze showroom van 2.200 m2 is ruim opgezet en afstand houden is dus eenvoudig mogelijk.

Onze interieuradviseurs vertellen u graag over de nieuwste modellen van o.a. Leolux, Montis en Artifort en werken met veel plezier een persoonlijk interieuradvies voor u uit. Onze meubelen zijn ruim en stijlvol gepresenteerd. Laat u inspireren door onze nieuwe meubelcollectie en profiteer direct van speciale aanbiedingen.

Om een goed advies te kunnen geven vragen wij u om bijvoorbeeld een plattegrond, maten en foto’s van uw interieur mee te nemen. Wij komen ook graag bij u thuis om ter plaatse een interieuradvies op maat te geven. Wij zien er naar uit om u te mogen helpen!

Het maken van een afspraak is niet verplicht. Toch heeft het maken van een afspraak z’n voordelen. Er is dan bijvoorbeeld altijd een adviseur voor u beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. Wij reserveren, afhankelijk van uw wensen, ruime tijdsblokken voor u van 1 tot 3 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0346 352007, of stuur een email naar soesterberg@mondileder.nl . Om direct online een afspraak te maken in onze digitale agenda klikt u op de volgende link : maak eenvoudig online een afspraak in onze digitale agenda.

Graag tot ziens bij Mondileder! U vindt ons aan de Amersfoortsestraat 76 in Soesterberg

Bekijk de uitnodiging via de volgende link: Voorjaarsinspriatie 2021 bij Mondileder


Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen in leer en stof kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom in onze compleet nieuwe winkel in Baarn (bij Nijhof)!
Bekijk collectie
  • Mondileder_Leolux_Bellice_bank
  • Mondileder_Draenert_Adler_eettafel
  • Mondileder_interieuradvies_kastenwand 2
  • Mondileder_Aelive_Interstar_wandmeubel