icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Profiteer tijdens de Winter Sale

Met grote regelmaat vernieuwen wij onze meubelcollectie. Om hiervoor ruimte te maken bieden wij prachtige showmodellen van bekende designmerken aan tegen hele speciale kortingen tot wel 50%.

Op dit moment organiseren wij de Mondileder Winter Sale. Diverse banken, fauteuils, karpetten, wandmeubelen en verlichting verkopen wij tegen aantrekkelijke kortingen tot wel 50%. De meubelen zijn tevens snel leverbaar. Kom snel langs en profiteer!

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens in Baarn!

Klik hier voor een overzicht van een deel van de showmodellen. Mondileder Design Sale

 

 


  • Mondileder Baarn

Design Sale in onze nieuwe winkel.

Onze nieuwe winkel is sfeervol ingericht met prachtige designmeubelen. Op dit moment organiseren wij de Design Sale. Diverse showmodellen van topmerken bieden wij aan tegen mooie prijzen! Onze ervaren adviseurs geven u graag een persoonlijk advies op maat. Profiteer van mooie aanbiedingen! U bent van harte welkom in Baarn aan Hermesweg 2 (bij Nijhof). Door de nieuwe klimaatinstallatie is het heerlijk vertoeven in onze winkel.
Naar collectie

Laat u adviseren en inspireren

In onze compleet nieuwe en inspirerende showroom van 1.750 m² kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder
  • Mondileder_Artifort_Mare_bank
  • Jori_Tigra_Divanbase_bank
  • Mondileder_Draenert_Adler_eettafel
  • Mondileder_toefjes-vloerkleden
  • Mondileder_stofstalen
  • Mondileder_leerstalen

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.