icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Paasshow Mondileder

Paasshow vol voorjaarsinspiratie bij Mondileder

Tijdens de Paasshow presenteren wij onze nieuwe meubelcollectie!

Wij hebben diverse nieuwe modellen van o.a. Leolux, de Sede, Durlet, Artifort en Montis. De meubelen zijn stijlvol en ruim gepresenteerd. Onze interieuradviseurs vertellen u graag over de nieuwste modellen en werken met veel plezier een persoonlijk interieuradvies voor u uit. Laat u inspireren en realiseer uw woondromen!

Om een goed advies te kunnen geven vragen wij u om bijvoorbeeld een plattegrond, maten en foto’s van uw interieur mee te nemen. Wij komen ook graag bij u thuis om ter plaatse een interieuradvies op maat te geven. Wij zien er naar uit om u te mogen helpen!

Profiteer tm 2e Paasdag van interessante aanbiedingen. Graag tot ziens in het bos bij Mondileder!

Het maken van een afspraak is niet verplicht. Toch heeft het maken van een afspraak z’n voordelen. Er is dan bijvoorbeeld altijd een adviseur voor u beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. Wij reserveren, afhankelijk van uw wensen, ruime tijdsblokken voor u van 1 tot 3 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0346 352007, of stuur een email naar soesterberg@mondileder.nl . Om direct online een afspraak te maken in onze digitale agenda klikt u op de volgende link : maak eenvoudig online een afspraak in onze digitale agenda.

Bekijk de uitnodiging via de volgende link: Paasshow bij Mondileder


  • verhuizingsuitverkoop_Mondileder

Verhuizingsuitverkoop bij Mondileder.....

Rond september gaan wij verhuizen naar Baarn. Om ruimte te maken bieden wij prachtige showmodellen aan tegen hele speciale kortingen tot wel 60%. Tegelijkertijd bestaan wij 50 jaar en dat vieren wij graag met u! Maak kennis met onze bijzondere meubelcollectie en met onze enthousiaste interieuradviseurs. Profiteer van jubileumaanbiedingen en leuke cadeau's.
Naar collectie

Laat u adviseren en inspireren

In onze showroom van 2.200 m², schitterend gelegen midden in het bos, kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.