icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Paasshow vol wooninspiratie bij Mondileder

Tijdens de Paasshow presenteren wij onze bijzondere meubelcollectie aan u!

Bezoek onze winkel en maak kennis met bekende designmerken zoals Leolux, Artifort, Rolf Benz, Jori, Label en Montis. Uiteraard zijn deze modellen uitgevoerd in de mooiste leerkwaliteiten. De meubelen zijn stijlvol en ruim gepresenteerd. Onze interieuradviseurs vertellen u graag over de nieuwste modellen en werken met veel plezier een persoonlijk interieuradvies voor u uit. Laat u inspireren en realiseer uw woondromen!

Wij bestaan maar liefst 50 jaar en dat vieren wij graag met u. U profiteert t/m 2e Paasdag van interessante jubileumaanbiedingen en leuke cadeau’s.

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens!

Bekijk de uitnodiging via de volgende link: Paasshow bij Mondileder


Bezoek onze nieuwe winkel in Baarn....

Onze nieuwe winkel is sfeervol ingericht met prachtige designmeubelen. Onze ervaren adviseurs geven u graag een persoonlijk advies op maat. Profiteer van feestelijke aanbiedingen! U bent van harte welkom in Baarn aan Hermesweg 2 (bij Nijhof).
Naar collectie

Laat u adviseren en inspireren

In onze compleet nieuwe en inspirerende showroom van 1.750 m² kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder
  • Mondileder_Artifort_Mare_bank
  • Jori_Tigra_Divanbase_bank
  • Mondileder_Draenert_Adler_eettafel
  • Mondileder_toefjes-vloerkleden
  • Mondileder_stofstalen
  • Mondileder_leerstalen

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.