icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €3.293

Pilat & Pilat Dirk Jisk

De eettafel Dirk Jisk van Pilat & Pilat heeft een prachtige uitstraling en kent vele mogelijkheden. Leverbaar in verschillende houtsoorten en verschillende afwerkingen.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Eetkamertafel Dirk Jisk van Pilat & Pilat

De eetkamertafel Dirk Jisk van Pilat & Pilat is leverbaar in een ronde uitvoering, rechthoekig, ovaal en vierkant. Doordat de Dirk Jisk een bijzonder gevormde enkele geëpoxeerde drager als onderstel heeft zijn er geen gevechten met de poten onder de tafel. Het bovenblad is mogelijk in de houtsoorten eiken, standaard iepen, licht iepen, gerookt eiken, walnoot en gebakken iepen. Ook bestaat bij deze eetkamertafel van Pilat & Pilat de optie het bovenblad te leveren met verlijming uit hele lengtes en vallende breedtes. Maak daarbij uw keuze uit de afwerkingen die Pilat & Pilat toepast op haar houten bovenbladen: zeep, olie, lak, beitslak of gekleurde lak. Door de vele opties is deze tafel aan te passen aan uw persoonlijke wensen. De weergegeven prijs betreft een rechthoekige Dirk Jisk eetkamertafel van Pilat & Pilat van 200 cm * 90 cm in eiken, standaard iepen of licht iepen.

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €3.148
v.a. €3.290