icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur

Pilat & Pilat

Pilat & Pilat maken meesterwerken van hout. Een massief houten meubelcollectie van evenwichtige ontwerpen. De vormentaal van Pilat & Pilat is ingetogen en tijdloos. De meubelen worden per stuk op maat gemaakt door vakbekwame meubelmakers in eiken, iepen, licht iepen of walnoot. Houtverbindingen blijven zichtbaar, wat juist zo kenmerkend is voor de ‘Famylje’ collectie. ‘Famylje’ is Fries voor Familie. Ieder meubel heeft zijn/haar eigen karakter en draagt een naam van een Pilat-familielid. De afwerking van het hout gebeurt met natuurlijke olie, zeep en eventueel lak. De kracht van eenvoud, rust en natuur verbonden met de liefde voor het ambacht, resulteert in erfstukken voor de toekomst.


Pilat & Pilat maken meesterwerken van hout. 

In onze nieuwe- inspirerende winkel in Baarn kunt u de prachtige meubelcollectie van Pilat & Pilat bekijken en uitproberen! Centraal gelegen langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en daardoor uitstekend bereikbaar vanuit de richting Almere, Utrecht, Amsterdam en Amersfoort. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein (laadpaal aanwezig).