icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Pode_Edit_bank_leer

Pode Edit bank in het prachtige Neron leer exclusief bij Mondileder

Bij Mondileder vindt u de Edit bank van Pode exclusief in het fantastische Neron leer! Wij hebben dit model staan als losse bank. De bank is leverbaar in verschillende maten en er is ook een hoekopstelling mogelijk (model Insert). Onze adviseurs vertellen u met passie over de vele mogelijkheden van deze bank en de prachtige leerkwaliteit Neron van Pode.

Als u het Neron leer van Pode voelt dan weet u het al: dit is puur leer! Een fantastische anilineleer voor echte liefhebbers. De structuur van het leer is puur natuur en de touch is bijzonder en comfortabel door de licht opgeschuurde toplaag en de olie-afwerking. Natuurlijk aspecten in het leer en structuurverschillen blijven bewust zichtbaar om zo voor u een uniek meubel te maken.

Klik hier voor aanvullende informatie: Pode Edit bank


Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in Soesterberg!
Bekijk collectie
  • Mondileder_interieuradvies