icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €7.230

De Sede DS 31

Fauteuil en bank DS 31 van het Zwitserse topmerk de Sede. Leverbaar als bank en als fauteuil. Leverbaar in prachtige leerkwaliteiten en vele kleuren!

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Bank DS 31 van De Sede

De DS-31 is een ontwerp van het De Sede design team. Dit ontwerp is een klassiek voorbeeld van design, ambachtelijk werk en leerspecialisme die samen komen. De mooie dikke rug- en zitkussens liggen in een met leer overtrokken houten kuip. Het onnavolgbare zitcomfort van deze bank en fauteuil is te danken aan de hoogwaardige vullingen. De luxe, met de hand gemaakte stiknaden, geeft de DS 31 een exclusieve uitstraling. Het fraaie, lichte onderstel, is met zorg gekozen en draagt het meubel. De fauteuil is leverbaar met een hoge- en een lage rugleuning vanaf 4.824 euro in leder living. De bijpassende hocker is leverbaar vanaf 1.680 euro in leder living. De weergegeven prijs betreft een 2 zits bank van 155 cm breed in leerkwaliteit living.
  • deSede_DS-31_bank_leer
  • deSede_DS-31_bank_leer
  • deSede_DS-31_bank_leder

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €6.830
v.a. €7.705
v.a. €4.776