icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

De Sede

Wanneer u een liefhebber bent van Zwitserse precisie, dan kunt u de designmeubelen van de Sede absoluut waarderen. De Sede is het toppunt van leerverwerking en vakwerk binnen onze meubelcollectie. Wij hebben deze prachtige meubelen naar ons land gehaald, zodat u in de bossen van Soesterberg bij Mondileder de superioriteit van de Sede kunt ervaren. Van fauteuils tot banken en van tafels tot eetkamerstoelen: de Sede heeft het allemaal.
image


Zitmeubelen van de Sede uit Zwitserland

Elk designmeubel wordt in een moderne fabriek geproduceerd met veel handwerk en ambachtelijke kennis. Uiteraard kiest u met dit topmerk voor het tegenovergestelde van serieproductie. De door de Sede zelf geselecteerde leerhuiden, van uitsluitend de eerste keuze, tillen de meubels naar een nog hoger niveau. De Sede werkt bovendien samen met bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland, waaronder onze eigen Hugo de Ruiter.