icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Mondileder is verhuisd naar Baarn

Wij zijn verhuisd naar Baarn

In 1972 hebben de gebroeders De Bruin Mondileder opgericht. Midden in het bos in Soesterberg vonden zij een fraai winkelpand waar zij hun meubelen in presenteerden. Mondileder groeide al snel uit tot een begrip in de wijde omgeving door o.a. hun specialisatie in leren zitmeubelen en hun eigentijdse meubelcollectie.

Als bedrijf hechten wij veel waarde aan een duurzame toekomst. Dit stellen wij -zoveel als mogelijk- centraal in de keuzes die wij maken. Na een bouwkundige analyse van het pakweg 70 jaar oude winkelpand in Soesterberg zijn wij tot de conclusie gekomen dat dit pand niet of nauwelijks te verduurzamen is. Zo zijn de winkelpui en het dak slecht geïsoleerd en is de dakconstructie niet geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Wij hebben daarom geïnvesteerd in een heel nieuw en duurzaam winkelpand in Baarn (bij Nijhof). Een mooie stap naar een duurzame toekomst voor onze medewerkers en ons familiebedrijf! Het nieuwe winkelpand is gasloos en voldoet aan alle wensen en eisen van vandaag de dag. De electra die wij verbruiken wordt opgewekt door zonnepanelen. Het resultaat is een prachtig winkelpand met een Energielabel A++++! De inspirerende bosrijke omgeving is gebleven, want het nieuwe winkelpand is gevestigd op loopafstand van het bekende landgoed Kasteel Groeneveld in Baarn.

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens!

U bent van harte welkom in onze nieuwe winkel; Hermesweg 2 3741 GP Baarn.

Bekijk hier het filmpje van onze nieuwe winkel:

En loop virtueel door de winkel:


Bezoek onze nieuwe winkel in Baarn.

Onze nieuwe winkel is sfeervol ingericht met prachtige designmeubelen. Op dit moment presenteren wij onze nieuwe collectie van de meubelbeurs in Keulen. Onze ervaren adviseurs geven u graag een persoonlijk advies op maat. Profiteer van mooie aanbiedingen! U bent van harte welkom in Baarn aan Hermesweg 2 (bij Nijhof).
Naar collectie

Laat u adviseren en inspireren

In onze compleet nieuwe en inspirerende showroom van 1.750 m² kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder
  • Mondileder_Artifort_Mare_bank
  • Jori_Tigra_Divanbase_bank
  • Mondileder_Draenert_Adler_eettafel
  • Mondileder_toefjes-vloerkleden
  • Mondileder_stofstalen
  • Mondileder_leerstalen

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.