icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €5.837 v.a. €4.299

Willisau Maleo

Eettafel Maleo van Willisau is mooi om te zien en leverbaar in verschillende soorten massief hout, HPL, glas, etc.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Eettafel Maleo van Willisau

Een uniek tafel concept uit de premium lijn van Willisau. De basis wordt gevormd door een fijn aluminium frame. Dit frame kan in aluminium kleur of zwart geborsteld, in glanschroom gepolijst, massief hout, natuurlijk geanodiseerd of kleurig gelakt. Programma Willisau Maleo eettafel: Er zijn diverse mogelijkheden in het tafelblad en de inlegbladen. Het tafelblad kan worden uitgevoerd in massief hout (olie of lak), fineer, MDF, glas (helder, spiegel en nano glas). Deze prachtige tafel is ook te verkrijgen met een uitschuifblad van 54 cm, 70 cm, 110 cm of 2 x 54 cm. De Maleo eetkamertafel van Willisau is in verschilde maten en materialen te verkrijgen. De eiken eettafel 160 x 90 x 75 is leverbaar vanaf 3.328.
Wij bieden ons showmodel aan bestaande uit een uitschuifbare tafel in het noten, van 220/330 * 95 cm. Normaal 5.837 nu voor 4.299. Tot en met eind september 2020 maar liefst 20% korting op een nieuwe eettafel van Willisau in massief hout, Amerikaans noten, eiken of 3 mm keramiek. Deze aanbieding geldt op alle eettafels, dus iedere maat en uitvoering die u maar wenst. Vraag onze adviseurs om een mooi ontwerp voor u te maken.  
Show model

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €3.148
v.a. €2.238
v.a. €745