icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Artifort_Mare_bank_leer

Artifort Mare bank in bijzondere leerkwaliteiten te zien bij Mondileder

Bij Mondileder vindt u de Mare bank van Artifort exclusief in het fantastische wax select leer en het rustical leer. Ook laten wij u een loveseat zien in stof.

Wij presenteren het volledige programma van de Mare van Artifort; zowel de losse bank, de hoekopstelling en de loveseat. Wij kunnen u de bank laten zien met een los rugkussen en met een vaste rug.

Onze interieuradviseurs vertellen u met passie over de vele mogelijkheden van de Mare van Artifort en de mooie leerkwaliteiten van Artifort. Uiteraard vertellen wij u ook met passie over de overige exclusieve leerkwaliteiten die Mondileder aan u te bieden heeft.

Als u het wax select leer voelt dan weet u het al: dit is pure luxe en comfort! Een fantastisch anilineleer voor liefhebbers van duurzaam kwaliteitsleer. De structuur van de huid is puur natuur en de touch is waanzinnig. Natuurlijke aspecten en structuurverschillen in het leer worden niet weg gestopt onder een dikke laag verf, maar worden prachtig verwerkt om zo voor u een uniek meubel te maken. Het leer zorgt voor optimaal comfort en een fantastische leerervaring!

Klik hier voor aanvullende informatie: Artifort Mare bank en fauteuil


  • Leolux_Scylla_fauteuil_leer

Topdesign in de spotlight

Goede wijn behoeft geen krans, maar toch zetten wij bepaalde designmeubelen graag zo nu en dan in het zonnetje. Wij hebben voortdurend interessante aanbiedingen van bekende designmerken. Daarnaast zijn diverse meubelen nieuw uit voorraad leverbaar.
Naar aanbiedingen

De mooiste leerkwaliteiten

Van gepigmenteerd leer tot prachtige aniline huiden waarin de natuurlijke eigenschappen schitterend zichtbaar zijn, in onze winkel laten wij u de verschillen graag zien en voelen. Dat is onze passie!

Onze ambitie

Met een enthousiaste groep medewerkers streeft Mondileder voortdurend naar 100% tevreden relaties. Van advies tot aflevering en after-sales; wij doen ons uiterste best om uw woondromen te realiseren.
Download brochure

Wisselende kunstexposities

Kunst en designmeubelen laten zich vaak prachtig combineren. Daarom geven wij al vele jaren kunstenaars de gelegenheid om hun werken te exposeren. U bent van harte welkom om deze onder het genot van een lekker kopje koffie te komen bekijken.
lees verder

Partnership met Aelivé hi-fi projecten

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur, of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé is gevestigd in onze winkel en voor vakkundig advies én installatie bevelen wij hun van harte bij u aan
Lees meer