icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Artifort_Mare_bank_leer

Artifort Mare bank in bijzondere leerkwaliteiten te zien bij Mondileder

Bij Mondileder vindt u de Mare bank van Artifort exclusief in het fantastische wax select leer en het rustical leer. Ook laten wij u een loveseat zien in stof.

Wij presenteren het volledige programma van de Mare van Artifort; zowel de losse bank, de hoekopstelling en de loveseat. Wij kunnen u de bank laten zien met een los rugkussen en met een vaste rug.

Onze interieuradviseurs vertellen u met passie over de vele mogelijkheden van de Mare van Artifort en de mooie leerkwaliteiten van Artifort. Uiteraard vertellen wij u ook met passie over de overige exclusieve leerkwaliteiten die Mondileder aan u te bieden heeft.

Als u het wax select leer voelt dan weet u het al: dit is pure luxe en comfort! Een fantastisch anilineleer voor liefhebbers van duurzaam kwaliteitsleer. De structuur van de huid is puur natuur en de touch is waanzinnig. Natuurlijke aspecten en structuurverschillen in het leer worden niet weg gestopt onder een dikke laag verf, maar worden prachtig verwerkt om zo voor u een uniek meubel te maken. Het leer zorgt voor optimaal comfort en een fantastische leerervaring!
Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens in Baarn!

Klik hier voor aanvullende informatie: Artifort Mare bank en fauteuil


Bezoek onze nieuwe winkel in Baarn.

Onze nieuwe winkel is sfeervol ingericht met prachtige designmeubelen. Op dit moment presenteren wij onze nieuwe collectie van de meubelbeurs in Keulen. Onze ervaren adviseurs geven u graag een persoonlijk advies op maat. Profiteer van mooie aanbiedingen! U bent van harte welkom in Baarn aan Hermesweg 2 (bij Nijhof).
Naar collectie

Laat u adviseren en inspireren

In onze compleet nieuwe en inspirerende showroom van 1.750 m² kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder
  • Mondileder_Artifort_Mare_bank
  • Jori_Tigra_Divanbase_bank
  • Mondileder_Draenert_Adler_eettafel
  • Mondileder_toefjes-vloerkleden
  • Mondileder_stofstalen
  • Mondileder_leerstalen

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.