icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag gesloten
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €3.446

Artifort Mare

De Artifort Mare bank is leverbaar met een los en vast rugkussen. Bij Mondileder treft u de Mare als enige in heel Nederland in een prachtige aniline huid.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Bank Mare van Artifort
De Mare bank is een ontwerp van René Holten voor Artifort. Dit tijdloze model is er zowel met een vaste rug als met losse rugkussens. Daarnaast is de Mare leverbaar in veel verschillende elementen. Zowel als fauteuil en bank als hoekopstelling. Kenmerkend aan de Mare zijn de subtiele details zoals de inkepingen in de rug en zit en het ranke onderstel. Dit geeft het model een verfijnde uitstraling. Door de minimale dieptemaat en ruimtelijke uitstraling is dit model uitermate geschikt voor kleinere ruimten. Bij Mondileder staat het model Mare, als enige in Nederland, in een hele mooie kwaliteit aniline leder. De bank is in stof leverbaar vanaf 2691 euro. De weergegeven prijs betreft een Artifort Mare bank van 149 cm met een vaste rug in leder Ox.

leer Ox

warm white
storm
stone
sahara
pure white
passion
hazelnut
elephant
cognac
camel
  • Artifort_Mare_bank_leer_leerspecialist
  • Artifort_Mare_bank_leer_leerspecialist

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN