icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Leolux_Caruzzo_fauteuil_leer

Leolux Caruzzo fauteuil nu tijdelijk met gratis voetenbank

Leolux_Caruzzo_fauteuil

Tot en met eind december 2022 ontvangt u een gratis voetenbank (t.w.v. minimaal 930,-) bij aankoop van een Leolux Caruzzo fauteuil.

U kunt kiezen uit diverse leerkwaliteiten en kleuren. Dit model leent zich ook uitstekend om een mooie combinatie te maken van leer en stof. In onze winkel hebben we verschillende uitvoeringen van de Leolux Caruzzo fauteuil staan, zodat wij u alles kunnen laten zien en beleven. Wij helpen u uiteraard graag met het maken van uw keuze.

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens in Baarn!

Klik hier voor meer informatie. https://mondileder.nl/leolux-caruzzo/


Wij zijn verhuisd naar onze nieuwe winkel in Baarn.....

U bent van harte welkom in onze nieuwe- inspirerende winkel in Baarn aan Hermesweg 2 (bij Nijhof). Profiteer van feestelijke aanbiedingen in verband met de opening van onze nieuwe winkel!
Naar collectie

Laat u adviseren en inspireren

In onze compleet nieuwe en inspirerende showroom van 1.750 m² kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.