icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
v.a. €2.795

Leolux Caruzzo

De fauteuil Caruzzo van Leolux heeft een prachtige vormgeving en uitstekend zitcomfort. Op de rug ziet u een prachtige stiknaad waar het ambacht van af straalt.


Fauteuil Caruzzo van Leolux
Een design van Frans Schrofer uit 2015. Een ode aan mens en ambacht. Fauteuil Caruzzo is ongeëvenaard in vele opzichten. De gebogen lijnen van onze draai/neigfauteuil zetten het tijdloze design in beweging, geven het snelheid. Met de handmatig geregen ruggengraat toont Leolux een sterk staaltje ambachtskunst, terwijl de moderne techniek zorgt voor de perfecte zithouding voor elk moment van de dag. Programma Leolux Caruzzo fauteuil: Caruzzo is leverbaar als draaifauteuil in twee zithoogtes (+2 cm). De binnen- en buitenzijde van de kuip kunnen apart bekleed worden in elke Leolux -bekleding. De voet wordt uitgevoerd in gepolijst aluminium, de handgreep in chroom. Beide kunnen worden uitgevoerd in lak. Voor extra comfort is er een bijpassende poef. De hoofdsteun los leverbaar. De weergegeven prijs betreft een Leolux Caruzzo fauteuil in leder Wapiti.
  • Leolux_Caruzzo_fauteuil
  • Leolux_Caruzzo_fauteuil_leer
  • Leolux_Caruzzo_fauteuil

Laat uzelf verder informeren met behulp van de volgende video.


WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €2.300
v.a. €1.825