icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €2.575

Leolux Caruzzo

De fauteuil Caruzzo van Leolux heeft een prachtige vormgeving en uitstekend zitcomfort. Op de rug ziet u een prachtige stiknaad waar het ambacht van af straalt.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Fauteuil Caruzzo van Leolux

Een design van Frans Schrofer uit 2015. Een ode aan mens en ambacht. Fauteuil Caruzzo is ongeëvenaard in vele opzichten. De gebogen lijnen van onze draai/neigfauteuil zetten het tijdloze design in beweging, geven het snelheid. Met de handmatig geregen ruggengraat toont Leolux een sterk staaltje ambachtskunst, terwijl de moderne techniek zorgt voor de perfecte zithouding voor elk moment van de dag. Programma Leolux Caruzzo fauteuil: Caruzzo is leverbaar als draaifauteuil in twee zithoogtes (+2 cm). De binnen- en buitenzijde van de kuip kunnen apart bekleed worden in elke Leolux -bekleding. De voet wordt uitgevoerd in gepolijst aluminium, de handgreep in chroom. Beide kunnen worden uitgevoerd in lak. Voor extra comfort is er een bijpassende poef, keuze uit de originele uitvoering Forte of de nieuwe poef Fine. Het nekkussen is los leverbaar en kan in stof of leer. De weergegeven prijs betreft een Leolux Caruzzo fauteuil in leder Wapiti, zonder neigmechaniek.
  • Leolux_Caruzzo_fauteuil
  • Leolux_Caruzzo_fauteuil_leer
  • Leolux_Caruzzo_fauteuil

Laat uzelf verder informeren met behulp van de volgende video.


WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €2.300
v.a. €4.640