icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €4.140

de Sede DS 278

Relaxfauteuil DS 278 van de Sede. Strak afgewerkt met chroom onderstel. Leverbaar in prachtige leerkwaliteiten en vele kleuren.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A+++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Fauteuil DS 278 van de Sede
Lichtgewicht en stabiliteit; de DS-278 vormt de synthese van deze schijnbare contradictie. Met zijn strakke functionaliteit kan de fauteuil van Christian Werner zowel in een veeleisende woonomgeving worden geïntegreerd als worden toegepast in complexe objectinrichtingen. Als moderne fauteuil met lage leuning biedt de DS-278 een optimaal zitcomfort in combinatie met een uiterst aantrekkelijk design. Net zoals de DS-277 met hoge leuning, zorgt de DS-278 voor een spannende nieuwe definitie van de overgang tussen zitting- en rugkuip. De snijlijn waar beide vormen bij elkaar komen, vormt het karakteristieke kenmerk van deze fauteuilserie. Voor de buiten- en binnenkuip kunnen verschillende leerkwaliteiten en -kleuren worden toegepast. Zorgvuldig afgewerkte siernaden zorgen voor fraaie accenten. Een door en door krachtige verschijning op een moderne stervormige voet, subtiel omhoog gebracht voor een lichte uitstraling. Perfect om even af te schakelen. Programma de Sede DS 278 fauteuil: Draaifauteuil in compleet leder of een materiaalmix van stof en leer. De weergegeven prijs betreft een de Sede fauteuil in leder Living.

leer living

leer Select

leer Touch

leer Naturale

leer Kaschmir

leer Club

leer Neck

leer Artisano

leer coloral

RAL-7034
+2000

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €4.205
v.a. €5.875
v.a. €7.495 v.a. €5.299