icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €5.625

FSM Pli

Fauteuil Pli is een prachtig ontwerp van FSM uit Zwitserland en is leverbaar in verschillende leer kwaliteiten en kleuren. Het ontwerp leent zich er uitstekend voor om verschillende kleuren te gebruiken.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Relaxfauteuil Pli van FSM
De relaxfauteuil Pli is een ontwerp van Stefan Heiliger voor FSM. Dit exclusieve, extravagante ontwerp is een ware eyecatcher in uw interieur. De Pli bestaat uit twee delen die ieder om hun eigen as draaien. Door deze draaifuncties kan je de fauteuil een arm geven of gebruiken als tafeltje voor bijvoorbeeld een laptop. Draai hem door en je kan heerlijk relaxen met een voetensteun. Mede door het fantastische zitcomfort voldoet de Pli aan iedere zit behoefte.  Bekijk de Video en verbaas je over de flexibiliteit. Voor de Pli kan gekozen worden uit alle leerkwaliteiten en kleuren. Eveneens kan gekozen worden voor twee verschillende kleuren. De pli is ook leverbaar als fauteuil zonder opties maar heeft wel altijd een draaifunctie. De standaard uitvoering is leverbaar vanaf 4315,- Euro. De weergegeven prijs betreft een FSM Pli fauteuil met draaifuncties in ledercategorie Living.

leer living

leer select

leer touch

leer naturale

leer kaschmir

leer club

leer neck

leer coloral

RAL-7034
+2000

Laat uzelf verder informeren met behulp van de volgende video.


WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €6.090
v.a. €4.809
v.a. €2.375 v.a. €1.799