icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €3.976

Label Buck

Bank Buck van Label is leverbaar als losse bank, verschillende elementen en als hoekbank. U heeft talloze mogelijkheden met dit prachtige model. Ruime keuze uit prachtige leerkwaliteiten van Label.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A+++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Bank Buck van Label
De bank Buck is een ontwerp van Chiel Jansen voor Label. Het idee voor dit model is ontstaan in Indonesië. De rotspartijen in zee, aangedaan en uitgesleten door erosie is een indrukwekkend gezicht. Een rotspartij die lijkt te zweven boven de zee. Met dat gevoel waren de schetsen voor de Buck snel gemaakt. Uit gegaan van combineren met losse elementen, het zelf bouwen van een zwevend eiland. U kan alles zelf samenstellen. De romp, de rug, welke arm of rugkussens. Wij maken samen met u een opstelling die helemaal past in uw ruimte. Daarbij kunt u spelen met materialen en kleuren, geheel in leer of combineren met stoffen. De Buck heeft een comfortabele zit en is leverbaar in 2 zithoogten. Het bijpassende tafeltje kan op verschillende plekken gemonteerd worden. De weergegeven prijs is voor een 3 zits met rug en armleuning inclusief rugkussen in volledig Bovino/Skora leder vanaf 3.976.
Bekijk kleuren en materialen

leer kwaliteiten

bald sprang
bovino
elite
gaucho
mammut
rex
rio
tamaroe
taurus
verve
waterbuffel
yak

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €3.176
v.a. €3.176