icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €6.198 v.a. €4.499

Montis Axel

Bank Axel van Montis is leverbaar als losse bank en als hoekbank. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw unieke samenstelling. U heeft keuze uit prachtige leerkwaliteiten en verschillende stoffen.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Bank Axel van Montis
De Axel van Montis is een ontwerp van Gijs Papavoine voor elke leefruimte de ideale bank. De Axel heeft een kubistische ombouw waarin een veelvoud van zachte kussens ligt, gevuld met een mengsel van latex. Hiermee wordt niet alleen het comfort gediend, maar ziet Axel er gewoon uitnodigend en gezellig uit. Kwalitatief zijn hier de beste materialen gebruikt, die garanderen dat de vullingen zich na jaren nog goed houden en de vorm overeind blijft. Programma Montis Axel bank: Naast het standaard kussen is er ook de optie voor hardere kussens. Het harde kussen is ontwikkeld voor de behoefte aan een actievere zithouding waarbij het gemakkelijker is om op te staan. De Axel van Montis is te verkrijgen met een roestvrijstalen onderstel dat de bank zwevend maakt in de ruimte. Maar ook met elegante houten poten, die de Axel een warme retro-achtige uitstraling geeft. Axel heeft meer dan 28 mogelijkheden door de verschillende maten en elementen als hoekbank, hoek van 45 graden en een chaise longue. Ook behoren een grote en kleine poef tot de mogelijkheden. Leverbaar in leer en stof. De weergegeven prijs betreft een 2 zitsbank (131 cm breed) in leerkwaliteit Myra.
Wij bieden ons showmodel aan bestaande uit een 3,5 zits met 1 armkussen en 1 sierkussen. Uitgevoerd in de stof Panama 46. Van 6.198 voor 4.499.
Show model

leer country

black
olive
ton
latte
navy
dark brown
cognac
brown
antracite

leer cuba

brown
red
brandy
black

leer myra

tuscan red
latte
clay
invisible green
brandy
basalt

leer nabuk

seppia
moro
creta
black
nut

leer novara

turtle
poseidon
mustard
maron
jet black
graphite
adagio

leer rancho

salsa
seinna
negro
nuboso
moreno
castanya
farmer
almond

leer tobago

stone
steel
cognac
green
brown
clay
black

leer trinidad

naturel
taupe
dark olive
  • Montis_Axel_bank_leer
  • Montis_Axel_bank_leer
  • Montis_Charly_fauteuil

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €3.831
v.a. €6.024
v.a. €5.600 v.a. €3.699