icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €3.350

Montis Axel

Bank Axel van Montis is leverbaar als losse bank en als hoekbank. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw unieke samenstelling. U heeft keuze uit prachtige leerkwaliteiten en verschillende stoffen.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Bank Axel van Montis

De Axel van Montis is een ontwerp van Gijs Papavoine voor elke leefruimte de ideale bank. De Axel heeft een kubistische ombouw waarin een veelvoud van zachte kussens ligt, gevuld met een mengsel van latex. Hiermee wordt niet alleen het comfort gediend, maar ziet Axel er gewoon uitnodigend en gezellig uit. Kwalitatief zijn hier de beste materialen gebruikt, die garanderen dat de vullingen zich na jaren nog goed houden en de vorm overeind blijft. Programma Montis Axel bank: Naast het standaard kussen is er ook de optie voor hardere kussens. Het harde kussen is ontwikkeld voor de behoefte aan een actievere zithouding waarbij het gemakkelijker is om op te staan. De Axel van Montis is te verkrijgen met een roestvrijstalen onderstel dat de bank zwevend maakt in de ruimte. Maar ook met elegante houten poten, die de Axel een warme retro-achtige uitstraling geeft. Axel heeft meer dan 28 mogelijkheden door de verschillende maten en elementen als hoekbank, hoek van 45 graden en een chaise longue. Ook behoren een grote en kleine poef tot de mogelijkheden. Leverbaar in leer en stof. De weergegeven prijs betreft een 2 zitsbank (131 cm breed) in leerkwaliteit Panama.
  • Montis_Axel_bank_leer
  • Montis_Axel_bank_leer
  • Montis_Charly_fauteuil

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €3.058
v.a. €5.108
v.a. €5.845 v.a. €3.699