icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Label_Kameo_bank_Mammut_leer

Label Kameo bank in Mammut leer exclusief bij Mondileder

Bij Mondileder vindt u het nieuwe model Kameo van Label als enige in Nederland in het fantastische Mammut leer. Het Mammut leer is nagenoeg de volledige dikte van circa 3,5 mm van de huid van Spaanse stieren. Mammut leer voelt zacht en vettig aan en is gemaakt uit een streng geselecteerde hoeveelheid huiden. De prachtige natuurlijke structuur van de huid geeft het leer een waanzinnige uitstraling. Iedere huid is uniek en alle natuurlijke aspecten in het leer zijn zichtbaar. Een vol-aniline leerkwaliteit die mooier wordt door het gebruik door de jaren.

Als prime partner van Label presenteren wij de gehele Label collectie meubelen. Onze adviseurs vertellen u met passie en enthousiasme over de verschillende leerkwaliteiten en mogelijkheden. Bent u op zoek naar Label meubelen in leer? Bezoek dan onze inspirerende winkel midden in het bos en laat u informeren door echte vakmensen. Graag tot ziens bij Mondileder in Soesterberg.

Klik hier voor aanvullende informatie: Label Kameo bank