icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €3.318

Label Kameo

Bank Kameo van Label is leverbaar als losse bank en als hoekbank. U heeft ruime keuze uit prachtige leerkwaliteiten van Label.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A+++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Bank Kameo van Label
De bank Kameo is een ontwerp van Gerard van de Berg voor Label. Deze sfeervolle strakke bank heeft tal van mogelijkheden. De kameo bank heeft mooie strakke lijnen in combinatie met een groot zitkussen en nonchalante comfortabele rugkussens. Bij het verfijnen van dit model heeft Gerard van de Berg rekening gehouden met persoonlijke wensen en behoeften. Deze bank van Label Van den Berg is verkrijgbaar in twee rughoogten, waarbij gekozen kan worden voor rugkussens met of zonder "oortjes". Naast de 2-zitsbank en 3-zitsbank zijn er tal van mogelijkheden voor een mooie hoekbank of een extra grote bank. In de stijl van de Kameo bank zijn tafeltjes ontworpen voor Label met dezelfde onderstellen als de bank. Standaard poot slede black grey met als optie 7 andere kleuren of een mooie houten poot uit de Label Colour box. Bij Mondileder vindt u de Kameo bank als enige in heel Nederland in het prachtige Mammut leder van Label. Een unieke leerbeleving! De weergegeven prijs betreft de Label Kameo 2-zits bank in leerkwaliteit Bovino.
Bekijk kleuren en materialen

leer kwaliteiten

bald sprang
bovino
elite
gaucho
mammut
rex
rio
tamaroe
taurus
verve
waterbuffel
yak

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €3.529
v.a. €3.176