icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €3.010

Label Moby Dick

Bank Moby Dick van Label Van den Berg is leverbaar als losse bank maar eveneens om een mooie hoekopstelling te maken. Wij hebben de bank uitgevoerd in het waanzinnig mooie Rex leer. U heeft ruime keuze uit prachtige leerkwaliteiten van Label.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Bank Moby Dick van Label
De bank Moby Dick is een ontwerp van Gerard van de Berg voor Label. De Moby Dick is een stoere bank met de onnavolgbare handtekening van Label Van den Berg. De Moby Dick geeft je een uitnodigend gevoel om te komen zitten. Zijn stoere karakter in combinatie met de ronde vormen en de hoge slanke poten maakt deze bank uniek. Door de zachte toplaag heeft de bank een weldadig zitcomfort. Bij Mondileder vindt u de Moby Dick bank als enige in heel Nederland in het prachtige Rex leder van Label Van den Berg. Een unieke leerbeleving! De weergegeven prijs betreft de Label Moby Dick 2-zits bank in leerkwaliteit waterbuffel.
Tijdelijk krijgt u het mooie soepele en karaktervolle Rio leder met een heerlijke touch, voor de prijs van het voordeligste leder. Uw voordeel kan oplopen tot meer dan 10%.  
Aan bieding
Bekijk kleuren en materialen

leer kwaliteiten

bald sprang
bovino
elite
gaucho
mammut
rex
rio
tamaroe
taurus
verve
waterbuffel
yak

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN