icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Label_Moby-Dick_bank_Rex_leer

Label bank Moby Dick in Rex leer exclusief bij Mondileder

Bij Mondileder vindt u het nieuwe model Moby Dick van Label als enige in Nederland in het fantastische Rex leer. Rex is een prachtige leerkwaliteit voor echte liefhebbers van leer: Een vol-aniline leerkwaliteit die mooier wordt door het gebruik door de jaren. De aniline huid heeft een dikte van maar liefst 3.0 mm. Het Rex leer wordt gemaakt van de huiden van West Europese stieren. De natuurlijke structuur van de huid geeft het leer een waanzinnige uitstraling. Iedere huid is uniek en daardoor haalt u een uniek meubel in huis. 

Als Prime Partner van Label presenteren wij de hele Label meubelcollectie. Onze adviseurs vertellen u met passie en enthousiasme over de verschillende leerkwaliteiten. Bent u op zoek naar Label meubelen in leer? Bezoek dan onze nieuwe winkel in Baarn en laat u informeren door echte vakmensen.

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens bij Mondileder.

Klik hier voor aanvullende informatie: Label Moby Dick bank