icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Leolux_Bellice_bank

Leolux Bellice bank in het waanzinnige Negev leer exclusief bij Mondileder

Bij Mondileder vindt u het model Bellice van Leolux exclusief in het fantastische Negev leer! Wij hebben deze bank staan in een prachtige hoekopstelling en als losse bank in stof. Onze adviseurs vertellen u met passie over de vele mogelijkheden van deze bank en de prachtige leerkwaliteit Negev van Leolux.

Als u het Negev leer voelt dan weet u het al: dit is puur leer! Een fantastische anilineleer voor echte liefhebbers van duurzaam kwaliteitsleder. De structuur van het leer is puur natuur. Het gevoel van het leer is waanzinnig. Natuurlijk aspecten in het leer en structuurverschillen worden prachtig verwerkt om zo voor u een uniek meubel te maken. De huid is maar liefst 2,0 mm dik en dit zorgt voor een fantastische leerervaring!

Klik hier voor aanvullende informatie: Leolux Bellice bank


Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in Soesterberg!
Bekijk collectie