icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €4.465

Leolux Bellice

De bank Bellice van Leolux heeft ongekende mogelijkheden. Leverbaar als losse bank en als hoekbank. Leverbaar in leer en in stof. Ontwerp uw eigen Bellice bank!

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Bank Bellice van Leolux

De Bellice is een ontwerp van Beck Design voor Leolux. De Bellice bank staat voor comfort, luxe en sfeer. Dit ontwerp met als basis een dunne blende, ingevuld met los gestoffeerde comfortabele kussens is een oogstrelend plaatje. Denk daarnaast aan de vele mogelijkheden waardoor de bank steeds een andere identiteit krijgt. Door de vele elementen, materialen en kleuren waarmee gewerkt kan worden, geeft u deze Bellice van Leolux een eigen gezicht. Of u nu kiest voor losse banken of een van de vele varianten in hoekbanken, met deze bank creëert u elke gewenste sfeer. Keuze uit meerdere onderstellen. Strak in aluminium of RVS, warm in hout of een van de Leolux lakkleuren. daarnaast biedt de Bellice drie verschillende soorten zitcomfort. Soft zitcomfort met dons of medium comfort met een vlokkenvulling. Beide met een nonchalante stoffering. Houdt u meer van stevig zitten? Dan is er een stevig zitcomfort met een strakke stoffering. Leverbaar in stof en in leer. Mondileder presenteert de Bellice van Leolux exclusief in het fantastische Negev leer. Dit is een prachtige aniline huid van maar liefst 2,0 mm. De touch van dit leer is waanzinnig! Wij vertellen u er graag meer over in onze winkel. De weergegeven prijs betreft een 2-zitsbank van 173 cm breed in leerkwaliteit Wapiti.
  • Leolux_Bellice_bank
  • Leolux_Bellice_bank
  • Leolux_Bellice_bank
  • Leolux-Bellice_bank_leerspecialist

Laat uzelf verder informeren met behulp van de volgende video.


WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €8.282 v.a. €6.298
v.a. €5.980
v.a. €17.827 v.a. €11.899