icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Leolux_Bellice_bank

Leolux Bellice in stof is nu tijdelijk extra voordelig!

Tijdelijk profiteert u van een unieke aanbieding op de Bellice van Leolux in stof. Afhankelijk van de keuze van uw stof, kan het voordeel oplopen tot ruim 20%. Deze aanbieding is van toepassing op alle uitvoeringen en afmetingen van het model Bellice. U heeft ruime keuze uit verschillende stofkwaliteiten en -kleuren.

In onze winkel hebben we de Leolux leerkwaliteit Negev exclusief in heel Nederland op een hoekbank Bellice van Leolux, zodat u dit fantastische leer bij Mondileder kan ervaren. Wij hebben tevens een losse Bellice bank in Prairie stof staan, zodat u deze ook kunt uitproberen.

Klik hier voor aanvullende informatie: Leolux Bellice bank


Samenwerking met hoogwaardige partners

Voor het inrichten van uw woonomgeving werken wij nauw samen met vaste partners op het gebied van bijvoorbeeld raamdecoratie, vloerbedekking, verlichting, beeld en geluid en zelfs haarden. Uw ervaren interieuradviseur van Mondileder houdt de regie in handen en zorgt voor een optimaal opleverniveau.

Wisselende kunstexposities

Kunst en designmeubelen laten zich vaak prachtig combineren. Daarom geven wij al vele jaren kunstenaars de gelegenheid om hun werken te exposeren. U bent van harte welkom om deze onder het genot van een lekker kopje koffie te komen bekijken.
Lees meer

Partnership met Aelivé hi-fi projecten

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur, of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé hi-fi en domotica is gevestigd in onze winkel en voor vakkundig advies én installatie bevelen wij hun van harte bij u aan
Lees meer

Advies nodig?

Tijdens openingstijden zijn onze medewerkers dagelijks bereikbaar via de telefoon of email om te reageren op al uw vragen of opmerkingen.
Neem contact op