icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €3.150

Leolux Parabolica

Een draaifauteuil Parabolica van Leolux met de arm links of rechts. Naast optimaal zitten is deze fauteuil een kunststuk in uw interieur.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Fauteuil Parabolica van Leolux

De draaifauteuil Parabolica van Leolux is door Stefan Heiliger in een vloeiende krul op papier gezet. De organische vormgeving maakt deze fauteuil tot een schitterend object in de woonkamer en de bekledingsopties maken een heel individuele invulling mogelijk. Door de asymmetrische vorm kan Parabolica drie verschillende gebruiksmomenten bieden: heerlijk ontspannen liggen, normaal zitten, of werken met de armleuning als werkblad. Opties tevens tegen gereduceerde meerprijs mogelijk. Programma Leolux Parabolica: Draaifauteuil met drie verschillende toepassingen: zitten, ontspannen en werken. Leverbaar in alle Leolux-bekledingen en kleuren, of combinaties ervan. De schaalvoet wordt uitgevoerd in geborsteld aluminium. De weergegeven prijs betreft de Parabolica in het leder Wapiti.
  • Mondileder
  • Leolux_Parabolica_fauteuil_leer
  • Leolux_Parabolica_fauteuil_leer

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €2.195 v.a. €1.995
v.a. €4.080