icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €1.795

Leolux Scylla

Fauteuil Scylla van Leolux behoort inmiddels wel tot de designklassiekers. U kunt met de Scylla unieke combinaties maken in verschillende kleuren leer en stof.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Fauteuil Scylla van Leolux

Een elegant metalen frame omlijnt comfortabele strak vormgegeven zitelementen die niet domineren maar hun kracht vinden in de evenwichtige verhoudingen. De bekleding van de arm en de overgang van arm naar buisframe illustreren het oog voor details dat een grote rol speelt bij een sobere vormgeving. Mogelijkheden Leolux Scylla fauteuil: Het frame is leverbaar in chroom. De rug is verkrijgbaar in een normale uitvoering en een hoge uitvoering en zitting is te leveren in soft of firm. Scylla past geheel in de Leolux traditie van verfijnde vormgeving en een optimaal materiaalgebruik. Ook leverbaar als poef. In stof  Spazio en leder Senso, Danza  en Raffino geldt een actie prijs. Bijvoorbeeld in Spazio stof vanaf 1.695 euro. De weergegeven prijs betreft de Scylla in leder Senso met een frame in chroom.
In stof Spazio en leder Senso, Danza en Raffino zijn prachtige uitvoeringen leverbaar vanaf 1.695 euro.
Aan bieding

Laat uzelf verder informeren met behulp van de volgende video.


WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €2.195 v.a. €1.995
v.a. €3.375