icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Dutch Design met local wood
Een goed verhaal is het uitgangspunt van mooie designmeubelen. Wat is de visie van het merk? Waar komen de materialen vandaan? Dat soort vragen weet het Nederlandse designmerk Arco moeiteloos te beantwoorden. U vindt bij Mondileder tafels en stoelen van dit bedrijf uit Winterswijk, dat daarvoor gebruikmaakt van local wood. Al het hout waarvan hun meubelen gemaakt zijn, komt uit een straal van 80 km rondom hun fabriek.

Kom dit hoogstaande Dutch Design ervaren in de compleet nieuwe- en duurzame winkel van Mondileder in Baarn. Wij hebben een uitgebreide collectie Arco voor u. Meer weten over de uitgebreide collectie of local wood? Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Het belang van een mooie en goede tafel
Misschien is de eettafel wel het meest ondergewaardeerde meubelstuk in huis. Veel mensen zien hem vooral als een gebruiksvoorwerp, terwijl we er toch dagelijks naar kijken. Daarom moet een eettafel niet alleen goed en degelijk zijn, maar mag hij er ook mooi uitzien. Arco begrijpt dit als geen ander. Het merk ontwerpt en produceert op een slimme en eigen manier designtafels. Het familiebedrijf uit Winterswijk bestaat al sinds 1904 en inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. Dat is de visie en kwaliteit die u zoekt.
Kom kijken naar Arco bij Mondileder
De uitgebreide collectie designmeubelen van Arco kunt u komen ervaren in de inspirerende showroom van Mondileder. Onze adviseurs vertellen u graag meer over het bijzondere verhaal van local wood. En natuurlijk krijgt u alle tijd en ruimte om in de stijlvolle omgeving in Baarn de meubelen zelf uit te proberen.

Onze winkel is centraal gelegen tussen Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam. Uitstekend bereikbaar via A1 afrit 10 (Soest / Baarn Noord). Naast Woonwarenhuis Nijhof. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein (laadpaal aanwezig). Wij zijn 7 dagen per week open.

 

  • Arco_frame_eetfauteuil
  • Arco_Base_eettafel
  • Arco_Graphic_eettafel

Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen in leer en stof kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom in onze compleet nieuwe winkel in Baarn (bij Nijhof)!
Bekijk collectie
  • Mondileder_Leolux_Bellice_bank
  • Mondileder_Draenert_Adler_eettafel
  • Mondileder_interieuradvies_kastenwand 2
  • Mondileder_Aelive_Interstar_wandmeubel