icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Nederlandse designmeubelen van topniveau
Wanneer u van strak design houdt én van een prima prijs/kwaliteitverhouding, dan is de collectie van KARAT precies wat u zoekt. Dit Nederlandse meubelmerk biedt u altijd het optimale wand- of tv-meubel. U kunt het namelijk zelf samenstellen uit de vele mogelijkheden die KARAT u biedt. De adviseurs van Mondileder helpen u graag. In onze showroom midden in de bossen van Soesterberg kunt u zelf ervaren wat dit prachtige merk van eigen bodem aan u te bieden heeft. De collectie van KARAT bestaat uit zeer fraaie en praktische wandmeubelen, zoals kasten, tv-meubelen, dressoirs, (salon)tafels en stoelen.
Inclusief audiovisuele apparatuur
Stuk voor stuk zijn ze verkrijgbaar in 12 lakkleuren (mat en hoogglans), 8 eikenkleuren en Amerikaans noten. Wilt u alleen hoogwaardige materialen, dan zit u goed bij KARAT. Maar het mooiste van deze meubelen is dat ze ook zeer geschikt zijn voor het plaatsen van audiovisuele apparatuur. Als partner van Mondileder kan Aelive hi-fi projecten u AV-apparatuur adviseren, leveren en installeren in uw KARAT meubel. Allemaal perfect weggewerkt en helemaal passend bij uw wensen en inrichting.
Mondileder en KARAT: voor een unieke kast
De kasten van KARAT die u bij Mondileder in de showroom kunt vinden, zijn opgebouwd uit elementen. Hiermee kunt u zelf uw unieke kast ontwerpen. Praktisch, strak vormgegeven en helemaal naar wens. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Vertrouw op hun expertise en op de jarenlange ervaring van Mondileder. De meubelen van Karat worden, indien u dit wenst, uiteraard vakkundig bij u thuis gemonteerd.

Centraal gelegen tussen Utrecht en Amersfoort. Parkeer gratis uw auto op ons eigen terrein. Wij zijn 7 dagen per week open (in de maanden juli en augustus zijn wij op zondag gesloten). Tot ziens in de bossen van Soesterberg!

Partnership met Aelivé hi-fi projecten

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur? Of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé is gevestigd in onze winkel en voor vakkundig advies én installatie bevelen wij hun van harte bij u aan.
Lees meer