icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €2.252

Montis Puk low

Fauteuil Puk low van Montis is een compact bijzet fauteuiltje. Leverbaar met zowel een houten als een stoer aluminium onderstel.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Fauteuil Puk low van Montis

De Puck low is een ontwerp van Simon Pengelly (2015) voor Montis. Het kleine broertje van de Puk heeft een iets lagere rug waardoor hij optisch slanker oogt. Het programma van de Puk low fauteuil: De Puk low is uitgevoerd met een houten 4-teens draaivoet in noten of in eiken (wit geolied of carbon gebeitst). Als optie met een aluminium geborstelde of zwarte draaivoet. Met of zonder knopen in de rug. Vervolgens kan je lekker spelen met materialen en kleuren. Combineer bijvoorbeeld twee kleuren leer of stof met leer. Om het af te maken kiest u voor een ton sur ton stiksel of een contrast stiksel. Uiteindelijk staat er een persoonlijk  ontwerp, passend bij je eigen interrieur. De hocker van de Puk is leverbaar vanaf 1046 Euro. De weergegeven prijs betreft een fauteuil van Montis in leerkwaliteit Panama of Tobago.
  • Montis_Hub_bank_leer
  • Montis_Puk low_fauteuil
  • Montis_Puk low_fauteuil

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €4.880 v.a. €2.299
v.a. €4.835